Bot Kullananlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 21 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,
    Kaç yıl geçdi Oyuncular hala ışık ve bhemoth ' da bottalar daha öncede yazmışdım size sistem script ayarlancak diyodunuz kaç ay geçdi ama tık yok millet baskında 100 milyon inci yaptı her ışık tılsımına girdiğimde 10-15 tane botla karşılaşıyorum,Böyle şeylere nasıl menuel işlem yapamıyorsunuz anlamış değilim koskoca seafight oyunu botlara engel olamıyor bu sizin ayıbınız, burda her nekadar bir oyun olsada emek harcanıyor emeğimize sahip çıkın biraz konuyu okuyup atmayın.Bize sonuç vercek bilgiler verin
    ÖRNEK:[​IMG]

2. ordulu39

ordulu39 User

başkalarının emekle yaptığını, çoğu kişi özel ışık veyada başka botlara koyarak emek hırsızlığı yapıyolar

maximuzs ve -onur824- bunu beğendi.
  3. maximuzs

maximuzs User

oyunu 2 sene önce çok hile olduğu için bırakmıştım.1 sene önce başlayıp tekrardan bot yüzünden bıraktım. şimdi yeni girdim ve halen hile çözülememiş :D bence seafight ekibi yatarak para kazanıyor.oyunla ilgilendiklerini pek sanmıyorum.arada 2 etkinlik yapıyolar birazda yeni şeyler ekliyolar.sabah akşam yeni bir hile yeni bir hata :D bu oyun oynanır mı bilmem ama seafight ekibi aldığı parayı hak etmiyor.

-onur824- bunu beğendi.
  4. Kesinlikle botla etkin ve tatmin edici çalışmalar yapılmalı, hem de bir an önce.

5. Geçenlerde bot kullananlar 2 haftalık ban almıştı. devami gelceğini düşünüyorum seafight bunun üstünde illa çalışmaları vardır :)