Bot Kullanan Hesaplar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZagoR_SÖK tarafından 30 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

Etkinlik yapıyorsunuz sıralamaya göre hediye vereceksiniz adam koymuş bota 24 saat kes kim girebilir sıralamaya bir örnek bu oyuncu 65/9326017 inceleyin görün boşa kürek çekiyoruz

KaRaNLıK. bunu beğendi.
  2. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

Adamın elit cephanesi bitmiş veya cephane oyuğa dönmüş geliyor sisteme sıkamıyor oyukla bana yada diğer sistemlere en yakınındakine sıkıyor

KaRaNLıK. bunu beğendi.
  3. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

ya 14 15 teki botlar sabah akşam draker kesiyorlar haritada draker zorla draker buluyorum tam kesmeye başlıyorum bottaki gemiler gelip ortak oluyorlar artık lütfen çare bulunsun! !!! çok zor bir sorun değil bu mesele değil

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Forum üzerinden hesaplara maalesef herhangi bir işlem yapılamamaktadır. Lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz. Ayrıca bot taramaları merkez ekibimiz tarafından belirli dönemlerde yapılmaktadır. Bunun haricinde müdahale etme şansımız bulunmamaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.