Bot Kullanan Gemiler Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by o-merd-o, Aug 31, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. o-merd-o

o-merd-o User

selam bot kullanmak artık yasak değil mi? çünkü aynı harita da 3 gemi botta :D

komik olan pırıltı az ama bot çok.

2. Menetli

Menetli Guest

Selâm @o-merd-o ,

Bot kullanımı hiçbir zaman serbest olmayacaktır.
    Bu gibi şikayetlerinizi Support'ta yazmalısınız.

Saygılarımla.

3. sayın yetkililer lion haritasında kasılmak için bot üretilmiş ve bu bot paralı satılıyor. kullananalr botun banlanmayacağını ve güvenilir olduğunu idda ediyorlar. bot hakkında bir bilginiz ve çalışmanız var mı ?

4. sorduğun soruyu bi oku kendin bi cevap vermeye çalış istersen bot diyorsun

5. kızıl ben farkındayım neyin ne olduğunun

Last edited by moderator: Sep 5, 2017
  6. belki kızıl edf nickli şahıs ta kullaniyordur konuyu saptirmayalim hiç bir çalışma yok support hep aynı cevabı vermekte denetleme var diyor ama yok varsa niye ban yemiyor ışıkta bir kişinin 10 gemisi var fakat icraat yok tek söz geç gelen adalet ,adalet değildir

7. azazel kesinlikle sana katılıyorum çalışma yapılıyor manuel banlama olmaz sistemin banllaması gerekiyormuş bu sistemi yönetenler kim acaba onu bi bilsek en azından

8. Senin bu söylediklerine benzer sözler söyledim diye bazı adminler rahatsız olup banlamıştı beni :D Hem de konu botlardı..

9. ☆AŽ®ẶỆŁ☆™ benim bot kullandığımı biliyorsan ispatla git bul admini tarattır gemimi ben hayatta herşeyi zevk alarak en iyisini yaparım. Oyunda oynuyosan en iyisini yapacaksın zevk alarak oynayacaksın. Ama sizin gibiler sabah bota atıyor gece alıyor gemiyi sonra facede gemi satıyor. Burda oyuncuları tanımadan bilmeden yargılarsan bende seni böyle yargılarım.

10. coronismo

coronismo User

Sistem tarafından otomatik banlanıyorlar zaten .

11. Yöneticilere sesleniyorum taarayın gemiyi bot kullanım varsa banlayin bu kadarını dersem sana yeter sen kullanmiyorsun ben kullanmıyorum kimse kullanmıyor kim bunlar niye ban almıyorlar

12. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Oyunlarımız sadece değiştirilmemiş geleneksel tarayıcıda veya oyun için geliştirilmiş istemcide oynanabilir. İzin verilmeyen yardım programlarının, botların, yazıların, makroların (örn. Fiddler) ve oyunun işleyişini otomatik hale getiren veya istemcinin görünümüne ve kullanımına etki eden bütün diğer uygulamaların kullanımı yasaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

13. dün açtığım bot konusuyla alakalı olarak Armagaddon moderatör beni sanırım yanlış anlamış. ben zaten bot kullanımının yasak olduğunun farkındayım. sorduğum soru bu bot kullanımıyla alakalı yapılan bir çalışma var mı ? bunun hakkında bilgi almak istiyordum bu vereceğiniz bilgi en azından bu bot kullanımını engeller diye düşünüyorum.

Last edited: Sep 6, 2017
  14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Bot konusunda, tarama programı zaten sürekli çalışıyor ve geliştirmeler yapılıyor. Şuan hesapların ceza almaması önümüzdeki günlerde ceza almayacağı anlamına gelmez. Daha önceleri yapıldığı gibi toplu şekilde kapatılıyor hesaplar. Bu yazdıklarım haricinde malesef size yapılan çalışmalar hakkında teknik bilgi vermemiz mümkün değildir

Saygılar

〤•Reis07™•〤 likes this.
  15. her dakika ısıkta aynı gemiler surekli botta ne inci kasılabiliyor ne başka bişey herkes haksız kazanç yapıyor bu oyuncularla ilgili kim veya kimlere şikayette bulunabiliriz

16. Feminazi

Feminazi User

Kesinlikle +1. Işık haritasını "ele geçiren" bir filo var zaten ve bu filodan 10 15 kişi -ve sürekli aynı kişiler- sabah akşam npc kesiyorlar. Bu insanlar hiç mi uyumuyor, yemek yemiyor tuvalete gitmiyor? Ne zaman girsem ışık haritasına bu adamlar burada npc kesiyor. Yeri geliyor gece 4 de giriyorum yeri geliyor öğlen yeri geliyor aşkamüstü ne zaman müsait olursam giriyorum ve hep aynı kişiler npc kesiyor. Bu durumun incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.

17. Swedyboy

Swedyboy User

Suporta boşuna yazmayın ben yazdım, biz ilgilenmiyoruz dediler, buradaki adminlerin ve CM lerin zaten ilgi alanı değil, muhattap yok :)

18. atlas42

atlas42 User

Taramalara yakalanmasını bekleyeceğiz. Zaten hepsini banlasalar ortada oyuncu kalmaz. Artık bot kullanmak normal gibi bir şey olmuş. Herkes rahat baksanıza cezaların da bir caydırıcılığı yok.

19. Menetli

Menetli Guest

Merhaba Arkadaşlar ,

Bu gibi durumları kanıtlarınız ile birlikte Support’ta yazmalısınız.

Saygılarımla.

20. global 6 serverinde tam 1 yıldır oynuyorum günlük online sürem 5-10 saat aralığı şu an sadece 286 bin incim var 14 gün elit puanı günüm ve 1 mılyonun üzerinde sadece havaı fısek cephanem...benim bunlara itirazım yok fakat şu oyuna günde 1 saat girip hiç bitmeyen buz cephaneleriyle bot kullanmayan üyelerinkinden daha yüksek gemi rütbeleriyle gezen gemiler oyun yapımcılarını hiç rahatsız etmiyor mu?.ben ve benim gibi birçok oyuncu emeklerine o kadar yaptıkları topa taşa kıyamıyor ve gemimizin kapanması riskini göze alamıyoruz o yüzden bot kullanmıyoruz,ama yarı canımızı bitiremeden batan botçu gemilerin bizden daha üst rütbelerle dolaşması zorumuza gidiyor ben elle vurayım haritayı sandıgı elle acayım günlük görevleri yapayım günde 7 8 saat oturayım onlar atsın bota benden çok daha fazla oyun içi iteme(cephane,destekler,tılsım vs.) sahip olsun bu mu yapımcıların adaleti.

BARBAROSSSA1 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.