bot için çözüm :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «ωαявєαѕт»[»ışκ«] tarafından 5 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. adminim sizler ne kadar bot çalısmaları yapıp gemi kapattırsanızda her gün daha değişik botlar cıkıyor ve duruma hakim olamıyorsunuz hem oyuncu kaybediyorsunuz hemde para :) bence bi çalısma yapıp oyuncuların gemiye bakamadıkları zaman bi yardım kaptan gibi bi program hazırlayın npc batırsın harita yapsın pırıltı toplasın ve bu kaptanı da parayla satın gayri meşru yoldan olacana meşru olsun bence :) iyi çalışmalar

2. Seafight bunun için program yaparsa o zaman bunun parasız olan programını yine çıkartır yada hileye devam ederler.
    Seafight programı 20 liradan satsa, hileciler 10 liradan satar yine tutmaz.
    Ben sabaha kadar pıs kascam harita yapacam altın kascam, millet botla hakkımı yiyecek yok ya. Bot kullanan herkesin mail ve IP adresleri ile oyundan feshetmek gerektiğini düşünüyorum!

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. NavySEaL

NavySEaL User

onu düşünmeyen yokki güzel kardeşim hepimizin isteği o ama o kadar kolay deil işte bencede seafight kendi botunu cıkarsın en azından bizde yasal yollardan adamlarla yarısabilelim.
    o zamn kaçak bot kullanıp para yatırdığı gemiyi riske atacagına herkes yasal olanı kullanır . Kullanmasada seafightın cıkardıgı bot dısında program kullananlar yine zamanla banlanır.sen yasalı kullanırsan adamdan geri kalmassın kafan rtahat oyununu oynarsın ama bu botunda sadece özel haritalar için olması gerektiği kanaatindeyim yoksaki pır da olursa işin içinde olay çok karısır

4. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

bota cozum olmaz kı bn seafıght botu kendısı yaptıgını dusunuyorum gemılerı kapatmak ıcın

KuzenlerSonOsmanlı bunu beğendi.
  5. BOTUN MEŞRUSU OLURMU YA BİGPOİNT ŞİRKETİ O ZAMAN NASIL İNCİ+HARİTA NASIL SATACAK SİZCE? BOTUN HER TÜRLÜSÜ YASAKTIR!!
    BU FİKİR İŞE YARAMAZ KONUŞMAYA BİLE DEĞMEZ

6. Bknz. Knight Online oyununda YASAL macro Genie

7. benım dusuncem pır botuna koyanları aldıkları pırlara 1 altın yükleyin 1 yıl boyunca her pır aldığında 1 altın alsın, harita botuna koyanlarısadece her yaprığı dalgada yine 1 altın 1 yıl boyunca sandık hillesi yapanada her açtığı sandığada 1 altın yukleyin 1 yıl boyunca bakalım ne yapacak şikayet edemiyecek çünkü bot kullandığı için bence en büyük ceza olur pişman olur birde botu kullanan yabancı oyunculara torpıl yapılıyor eğer türk yapsa hemen ban alıyor neden acaba

mustafam_34 bunu beğendi.
  8. benim fikrim bu yönde çünkü ne zaman bot için ceza kesilse oyuncu başka bir çarıyla yeni çıkan bir botla oyununa devam ediyo , en azından böyle bişey cıkarsa isteyen almıs olur yasal yoldan istemeyen almamıs olur

9. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

ama ayırt edemez kı su sandıgı bot kullanana oyuncu acıcak weya acmıcak bılemeyız kı kıme denk gelırse o acar yanı sandık ısı zor dıgerlerı olabılır ama

10. sandık hılesı de mı varmıs yaa biz çok geri kalmısız hıleden uzak olmamak gerek artık anlaşıldı . Zaten yapanlar yaptıgı ıle kalıyor gıbı bakınız kı banlanan gemıler acılmaya başlanmış 2 gunde 20 sıralama gerıye kaydık....

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  11. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

sınırsız kapananlardan acılan oldugunu dusunmuyorum adam 1 yıl yemısse acılması normal

12. Kresin çözüm: Şu günden sonra suçu sabit görülen gemiler açılmayacak deyin bakalım? Ama nasıl desinler? Bu oyuna para dökenler bot da kullanıyor. İstisnalar hariç...