Bot Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve pamuku tarafından 19 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. pamuku

pamuku User

Şuan oynayan çoğu oyuncu bot kullanıyor. Biz yasal olmayan programları kullanmak istemeyen kullanıcılar geri kalıyoruz. Neden oyun kendi botunu yapıp oyuna eklemiyor. Bu hizmeti ücret karşılığında yapabilir. Saçma sapan bot üreten siteler para kazanacağına firma kendi kazansın. Yani bunu düşünemiyor mu? Botuda şöyle yapabilir . Örneğin 10 Saatlik genie şeklinde satılır, başlatınca süre azalır 10 saat bitince yenisini almak zorunda kalır. Sıkıldım herkesten geri kalmaktan oyunda şu botu kullanmamızı istiyor sanırım.

mertt80 bunu beğendi.
  2. sen hala başkasımı yapıyor sanıyosun botu .d

3. pamuku

pamuku User

ya ben yeni başladım 7 seneden sonra. Kim yaparsa yapsın oyuna ek olmadıktan, paket şeklinde satılmadıktan sonra firma yapmıyor sayılır. Bu firmanın böyle işlerle uğraşacağını sanmam. Alt kısım olan yazılımcı tarafı üretip satıyordur. Buda dediğim şeye geliyor zaten. Firmanın oyuna eklemesi gerektiğini düşünüyorum. Saçma sitelerin satmasının doğru olmadığını etik olmadığını söylüyorum :)