Öneri Bot Güllesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve tekin58ali61 tarafından 14 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aklıma şöyle bi şey geldi. Seafight botlara mağlum çözüm getiremiyor ( yada getirmek de pek istekli değil) bildiğiniz gibi botlara sistem taraması harici müdahale edilemiyor benim düşüncem ise şöyle oyunculara bi kod verilsin bu kodda atıyorum 100 milyon bot güllesi olsun ve bu gülle npc lere ve oyunculara hiç bir şekilde hasar veremesin. Bot güllesinin özelliğine gelicek olursak bu gülleyi yiyen gemi hareket edemesin ve vuruş yapamasın tıpkı sis bombası gibi ve bu gülleyi yiyen gemide bi kod https://i.hizliresim.com/6DG70k.jpg çıksın bu kodu girmeden oyuncu eski haline dönemesin orda çakılı kalsın işte bu kod geminin bot mu oyuncu mu olduğunu ortaya çıkaracaktır ve botsa kodu giremediği için orada öylece çakılı kalacaktir.Şimdi diyeceksinizki ya biz dakika başı oyunda kod girip durcakmiyiz haklısınız o yuzde şöyle bi şey düşündüm eğer bi gemiye bot güllesi atildiysa belli bi sure bu gemiye bu gülle sıkılamayacak örneğin bi gemi bu gülleyi yedi ve kodu girdikten sonra 1 saat boyunca (süre değiştirilebilir sadece örnek olması açısından 1 saat yazıldı) kimse bu gemiye bu süre zarfında bot güllesi sıkamasın ( tıpkı acemi korumasındaki gibi ama sadece bu bot güllesi sıkılamayacak).

2. çAğRı

çAğRı User

olmaz böyle düzenleme. rakip bana bilerek saat başı sıkıp uğraştıracak. kodu girene kadar rakip sıkıp batıracak. bu gülle amacı dışında kullanıma açık.

3. arkadasim ya okudugunu anlamiyorsun ya da anlamak istemiyorsun gulleyi yiyen ne hasar verebilcek nede hasar alicak ayrica orada yazdik bak 1 saat ornek icin dedik bu kadar belli etme bot kullandigini tutusmussun hemen..

4. Yasir2358

Yasir2358 User

kardeşim mantıklımı bu sence savaşın ortasında heyecan ve adrenalin yaşarken bir anda önümüzde güvenlik kodu olması , boş bir öneri boş olduğu gibi lakayıt konuşuyorsun yorum yapan arkadaşla.eleştiri kaldıramayacaksan fikir sunma.

5. eleştiri ayri karalamak ayri tipki senin yaptigin gibi.
    Korkmayin ya bukadar bot kelimesinden bile odunuz patliyor eliniz ayaginiza dolasiyor belli etmeyin bukadar.

6. belliki oyunda sabahtan akşama kadar eziklenen bir tipsin burda saçma sapan bir öneriyle millete ithamlarda bulunup duruyorsun

7. Ayrıca bu oyun savaş üzerine kurulu bir oyun , oldu ozaman savaşın ortasında önümüze kod gelsin düşman görünmezlik alıp kaçıp gitsin bizde çektiğimiz top paketleriyle kod gelince bizden kaçmayacak npcleri keseriz artık

8. çAğRı

çAğRı User

kımseyı botcu dıye yaftalayamazsın. yazdıklarına dıkkat et. her fıkır kusursuz yada uygulanabılır dıye bır kaıde yok bunu anla.

9. Yasir2358

Yasir2358 User

Adam inanmis okadar mantikli oneri varken , kendi sacma sapan mantiksiz onerisinin uygulanacağına

10. Ehl~i_Keyf

Ehl~i_Keyf User

Selam ;

İnsanlar her zaman sundukları fikrin doğru olduğunu düşündüğü için savunur. Gelen cevaplarda hiç bir oyuncu bot ile ilgili cevap vermiyorken bot kullanan diye damgalamışsınız. Fikir vermeden önce fikirlerinize gelecek eleştirileri düşünmeniz gerekir. Oyun zaten donuyor ve bu kodun çıkışı oyunda kısa süreli donmaya neden olur. Ayrıca bu bahsi geçen gülle oyunda olursa savaş esnasında amacı dışında kullanım yapılacağı için savaşların seyrini değiştirebilir. Bu oyunda çok uzun zamandır bot kullanımı var. Sistemin yakalayıp ceza verdikleri ve yakalayamadıkları. Bunun için azalan ödüller sistemini getirdiler. Bana kalırsa bu gülle yerine bot kullanımını oyun kendisi legalleştirirse bu tarz sorun kalmaz. Bildiğim kadarı ile bu botları para karşılığı satıyorlar. Programcılar kazanacağına yönetim böyle bir konuda geliştirme yapabilir. daha eşit bir ortam olur.

iyi oyunlar

11. Ne aglamissiniz be botçular sanki her dakkika alyans savaşlari donuyor oyuda.Oyuncu kalmadi sizin yuzunuzden bot kulanarak emek harcayanlari kacirdiniz oyundan ayrica varsa fikriniz yazin niye agliyorsunuz burada yok sacmaymis bilmem ne .Sacmaysa sacma olmayan fikrini yazarsin bu kadar basit anca zirlayip durun botçular sizi..

12. @Bigpatron fikri raporlariniza eklerseniz sevinirim.Bide şu aglayanlarin hesaplari bi kontrol edilirse guzel olur emzik niyetine.

13. Ehl~i_Keyf

Ehl~i_Keyf User

Fikrinizden daha çok eleştirilere olan tepkiniz dikkat çekiyor. Bence bunu konuşalım.

14. Bencede oyuna her girdiğimizde oyun sayfasında kod olsun kodu girmeden girilmesin bencede o zaman bod falan kalmaz her girdiğinde farklı kod olacağı için botlarda bite bilir ama yaparlarmı zor bence kolay gelsin..

15. çAğRı

çAğRı User

yazının neresinde rakibin bize hasar veremeyeceği yazmaktadır? sis bombası gibi örneğini vermişsiniz fakat sis bombası alan oyuncular hasar almaktadır. önce bi siz oyun içindeki malzemelerin özelliklerini öğrenin. sonra gelip bana yazılanı anlamıyorsun yada işine geldiği gibi yorumluyorsun diyebilirsin.

16. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Konu maksadını açtığı için ve kişisel tartışmaya girdiği için konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.