Geri bildirim Bot/Debuff

Discussion in 'Genel Geri Bildirim' started by Cedric[Phantom], Oct 27, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 2007 Yılından beri severek oynamış olduğum seafight oyunu, 2021-22 Yıllarında gereksiz bir fiyat artışı sonrasında oyuna ara verdik ekipçe. 2025 Yılında Ödül Sunucusunun açılışı ile beraber tekrar başadığımız Seafight oyununda bu kez sürekli olarak, bir ban dalgası ban serüveni debuf serüveni başladı. Ben para yatırıyorum oyun oynuyorum gecemi gündüzüme katıyorum ama dönüyrsunuz haksız yere ban atıyorsunuz. Seafight oyunu tamamen saçmalamaya başladı. Oyun el değiştirdikten sonra zaten saçmalamaya başlamıştı yerin altı üstü karıştı 1 den 60 70 e leveller çıkmaya başladı, alttan oyunu gelemiyor zaten. artık iyice oyunun suyu ısındı paraları alıyorsunuz arkasına milleti haklı haksız demeksizin banlıyorsunuz. Dinleme bile yapmıyorsunuz Buranın asıl sorumlusu kimse şu isyanlarımızı dile getirsin artık ta tak etti. Çocuukken başladığımız oyunda Çocugumuz oldu halen oynuyorsak bi sebebi var bağlayıcılı var demekki oynuyoruz ama artık yettiniz ya gerçekten ben Bu kadar yılımı Helal etmiyorum... Haram olsun. açık ve net buraya yazıyorum. Hakeret etmiyorum. Küfür Etmiyorum Hakkımızı Savundugumuz Yerde Ban yeriz Kick Yeriz. Bu yazımı da rica ederim kaldırmayın ne yazsak kalkıyor kötü bişe yazmadık sadece BİGPOİNT ve Seafight Takımına Hakkımı Helal Etmediğimi Belritiyorum. Sıktınız artık.

2. neyse zaten biz kördük o gemi 3 hafta boyunca ilk açıldıgından beri botta değildi biz yanlış gördük..

3. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Yazınızı tabiki kaldırmayacağım, Hak sizidir, halal edersiniz etmezssiniz. Eğer bir şikayetiniz mevcutsa bunu forum üzerinden yapamazssınız. Çünkü haksız yere hesabınızın debuuf yediğini düşünüyorsanız, hesabınızın incelenme yetkisi destek ekibinizdedir. Oraya yazabilirsiniz.

Saygılarımla.

4. en son böyle yazan biri daha vardı adminler log kayıtlarından bota attığı zamanı yazmıştı o eleman kayboldu gene aynı hikaye gibi geliyor ama neyse

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Gerekli cevabı verdiğimi düşünerek, konuyu kilitliyorum.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.