Bot Banlanmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ηємєѕιѕ tarafından 6 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. banlanan çok gemi var. olacağı da belli idi zaten. gidenler gitti kalan sağlar bizimdir.:D:D:D:D:D:D:D

2. Gavurimam

Gavurimam User

İyi iyi oyun azda olsa temizlendi :)

3. GKNSNTRK

GKNSNTRK User

Merhaba.Dün belli üyelerin bottan banlanması yaşandı.Fakat geçen taramada ağustostaki banlanmalarda bottan sınırsız ban yiyen üyelerin eğer oyun hayatlarında yedii ilk ban ise 1 aya düşürülmesine karar verilip bu uyguluma uygulanmıştı.Yani bottan 1 ay ban yemişlerdi uyarı mahiyetinde.Şimdi neden aynı uyguluma yapılmıyor veya yapılacak mı bence adaletli olması için aynı uyguluma tekrar yapılmalı.Oyun hayatındaki ilk banı olan oyuncuların 1 aya düşürülmesi gerek diye düşünüyorum.Teşekkürler....

Κankalar*[~4~] bunu beğendi.
  4. bende bir soru sormak istiyorum. farklı başlık acmak istemedim bigpatron tr serverlarında toplam kaç kişi banlandı. söylerseniz cok sevinirim müjdeli bir haber cünkü :)

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Öncelikle şunu belirteyim sizin bahsettiğiniz gibi kimsenin aldığı süresiz ban 1 aya indirilmedi. Süresiz kapanan hesaplar artık birdaha açılmaz. Bundan sonra uyarı amaçlı 14 gün yada 1 ay ceza verilir mi? Bu tamamen oyunun yapımcısına kalmıştır

İyi oyunlar

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bilgim yok çünkü hangi serverda kaç hesap kapatıldı bilgi verilmedi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.