Bot Banlanmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ηємєѕιѕ tarafından 6 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yabancı serverde oynuyorum ve chate mod bot kullanan oyuncuların ban yediğini söyledi doğru mu bu ?sizde böyle bir bilgi var mı ?

2. Doğru olmasını çok isterdim ama bugün ben çok rastladım öylelerine, yani maalesef hala bot kullananlar var :/

3. şimdi ban yemiş olabilirler diye düşündüm dediğin gibi bende çok gördüm bugün botu kullanan oyuncuları

4. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Söylendiği gibi bot kullanan gemiler er ya da geç banlanacaktır.

İyi oyunlar.

5. inşallah diyelim

6. mamı_55

mamı_55 User

Evet ban yiyenler olduğu söyleniyor çok şükür. Oyuncuların haklarını savunmanın göreviniz olduğunu hatırladığınız için teşekkürler seafight ekibi :)

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  7. heaty

heaty User

Yine çoğu kişi botla oynuyor şuan. Sadece merak ettiğim bu banlananlar Hiç Para yatırmayan oyuncularmı acaba ???

8. atlas42

atlas42 User

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş...

9. Sa arkadaşlar,bot kulananlara yönelik bir ban mı oldu ?

10. mamı_55

mamı_55 User

11. Anladım teşekkürler

12. Bot kullanıp da süresiz banlanan kişilerin listesi yayınlanacakmı

13. Bot kullanıp da süresiz banlanan kişilerin listesi yayınlanacakmı

14. bot kullanıpda banlananların listesini yayınlasalarda bizde gerçekten banlandığına inansak

15. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hayır böyle bir uygulama yapılmamaktadır.

16. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Böyle bir uygulama bulunmamakta.

iyi oyunlar..

17. tabiki de para yatırmayan oyuncular banlandı para yatıranları banlamak gibi bişe olmaz

18. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Atılan banlar merkez tarafından hazırlanan programla otomatik olarak atılmaktadır. Bot kullanan oyuncular er yada geç banlanır.

İyi oyunlar

19. Bu gün yine isteksiz bir şekilde sadece günlük bonusu almak için oyuna giriyordumki ne görüyüm banlanmışım :D hiç ama hiç üzülmedim hatta yüzümde bir gülümseme oldu "Ohh be sonunda" dedim şimdi neden bırakmıyordun diye soracaklar çünkü yaklasık bi 400 500 lira harcadım bu oyuna bu yüzden bırakamadım.
    Neyseki seafight yapmak istediğim şeye yardım etti teşekkürler SEAFİGHT GÖRÜŞMEMEK ÜZERE TEŞEKKÜRLER :D

20. :) bencede iyi oldu sonunda bot kullananlar banladı gerçi yüzde 10 banlandı hep böyle olur çok azını banlarlar diğerleri korksun diyede :D Olsun bunada şükür :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.