boss haritasından parça alan var mı???

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve K£YF£_K£D£R tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İki oyuncu, yani Balina Nidhug'a en çok hasarı veren oyuncu ile son darbeyi vuran oyuncu bir yapboz parçasıyla ödüllendirilecek. Ayrıca Balina Nidhug'a son darbeyi vuran oyuncu geçen yılın Kış Etkinliğindeki balina peti (Pike) alma şansına sahip olacak.

Her iki boss da öldüğünde tüm oyuncular tekrar normal haritaya ışınlanacak. Her iki boss'u öldüremezseniz süreniz sıralamada gösterilmez.

şekilinde açıklama yapılmış son atışı kaç kez yapmış olsamda hala bir yapboz parçası elde edemedim yapboz parçası elde eden var mı acaba peti sormuyorum bile ...

bigpatron bakabilir misiniz rica etsem

Son düzenlenen: 8 Aralık 2015

2. dostum o yazan yalan biz girdik düsmanlarlar birlikte 3 vs 2 kişiydik biz 3 düsmanı batırdık koca haritayı benle filodaki abim yaptık ne ona harita parcası nede bana geldi sadece 6000 inci + 20 25 kurabiye geldi hikaye yani o parca falan vermiyo tamamen seafight ın uydurması

3. aynen katılıyorum taş aldım herşey aldım ancak haritanın parçasını vermedi :) önümüzdeki maçlara bakacaz yani:)

4. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Yapboz parçası ödülünde sorun yoktur. Birçok oyuncu bu ödülü zaten aldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.