Bug / Oyun hatasi Boss Haritasında Siyah Ekran Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-DRAGON-_-s55 tarafından 21 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. boss haritasına girdiyimde çogu siyah ekran lı karışık deyişik biyerde oluyorum neden oluyo bu gemimhreket ettiremiyorum hele hele battıgımda çok deyişik pc nin ekranı kadar haritada yerim oluyo mini harita olmadıgından sagasola kaydıramıyorum haritayı yapmada hiç yardımım olmuyo o diyer 4 kişiye vs vs baya deyişik ve bu bi bende oluyo sanırım ok adar kişiye sordum herkez şaşkınlıkla batı niye olabilir teşekkürler kolay gelsin

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Anlatım bozukluklarından dolayı açıkcası bir şey anlayamadım, sorununuzu daha anlaşılır bir dil ile yazarmısınız ?

İyi Oyunlar.

3. kısaca sı boss haritasına yani güvenli limandaki girilen 5 kişilik haritaya girdiyimde ekranım siyah parçalar geliyo ortası konpila siah npc lerin oldugu yer yani harekett edemiyorum e bi işe yarıyamıyorum o 4 kişi bensiz vuruyolar bu beni rahatsız ediyo ve ben bu durudan dolayı girmek istemediyimden inci kasamıyorum battıgımda çok daha karmaşık hiç girmiyim oraya yaani boss a girdiyimde haraket edemiyorum

4. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Önceden teknik bir hata oluştu şeklinde bir kutucuk çıkmaktaydı fakat bu sorun düzeltildi. Siz tarayıcı nedenli bir problem yaşıyorsunuz, bu bilgisayarınızın düşük RAM performansına sahip olması veya işlemcisinin güçsüz kalmasından kaynaklanıyor olabilir. Tarayıcınızı ekran kartınızla çalıştırmayı deneyiniz, Flash Player ve GPU Driver güncellemelerinizi yapınız, RAM de düşük yer kaplayan tarayıcılardan kullanınız.

İyi Oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.