Boss Haritası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AмвuLaηcє_☆кgн tarafından 25 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Boss haritasına girdigimiz npcde garanti ödüllerde 180 bin veya 220 bin diyor biz o haritaya 5 gemi girdigimize göre 180 5 böldügümüz zaman 36 bin dusuyor demekki garanti odül olmuyormus bu konuda gerekli acıklayamayı bekliyorum

2. D€MON

D€MON User

aynen 17bin-19bin civarı da kaç kere aldık. gereğini yapın lütfen

3. MİCHELLİ

MİCHELLİ User

camel white kaç para

4. aynı şekil bizde az alıyoruz

5. DanceCZ

DanceCZ User

kardesi m alt geminin canini yuksek tutun 1 milyon cani varsa herkese 45 biner dagitiyor sahsen ben arkadaslarima soyluyorum bitmesine yakin yuzluk atiyor herkes oda fulleniyor

6. 960 bin canı vardı npcnin aldıgımzı inci 33 bindi

7. hazınenın canı max1mıl oldugunda alıcagın ödül 180-220 arası degısecektır. ama canı 600k yada degısık sevıyelerde oldugunda 180k nın altına duser. acıklama o sekılde. bıtıcegıne yakın canını mümkün oldugunca fule yakın tıtarsanız. ıyı ıncı alırsıınız.ayrıca bırı batarsa harıtada 4 kısıye bölüyor ödülü 53k da aldım 1 kere:D

8. gedrof

gedrof User

95aldım ben :D 2kısı vurduk

9. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

1 milyon DPli geminin DP sini mümkün olduğunca yüksek tutmaya çalışın bu şekilde iyi miktar da inci alınabilmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.