boss haritası bitince

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kleno tarafından 18 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kleno

Kleno User

Boss Haritasını tamamlarsam ne kazanacağım?
    Boss Haritasını tamamladığınızda, Kabul Edilebilir, Üstün veya Mükemmel puan almanıza bağlı olarak 1, 2 veya 3 Sihirli Amblem kazanacaksınız. Ayrıca, Üstün veya Mükemmel puan aldığınızda ödül olarak Kristal de elde edeceksiniz. Boss Haritasını tamamladıktan sonra Emily Davis'i tekrar ziyaret ederek ondan ödül olarak İnci, Elit Puanlar ve Konfeti Cephanesi veya Etkinlik Anahtarları alabilirsiniz. Lütfen dikkat edin: herhangi bir zamanda en fazla 10 Sihirli Amblemi elinizde bulundurabilirsiniz.
    acıklamada böyle yazmıssınız ama Emily Davis'e gittiğim zaman ödül vermiyor ? bunun için ne yapmam gerekiyor

***eynel*** bunu beğendi.
  2. Bu konuda size katılıyorum.
    4 boss haritası bitirdim ama inci ödülü alamadım.

3. Kleno

Kleno User

ben 10 tane bitirdim :) lanetli boss haritasınıda bitirdim emily davis e gittiğim zaman hiç bir şey vermiyor. vermiycekse neden böyle bir bilgilendirme yapılıyor

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu durum iletilecek. siz yinede etkinlik ile şikayetleriniz kurallar içerisinde genel tartışmada açılmış sabit konusunun altına yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.