boş çıkan sandıklar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve antalya_07 tarafından 22 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. antalya_07

antalya_07 User

her gün sandık açıyorum ve hemen hemen her gün 5-6 tane rastlıyor ,içeriği ya kristal nimeti ya vudu rahibi çünkü geri kalan her şey çıkıyor bir sürü zarar ettik zararımızı karşılayın artık supporta defalarca yazdım otomatik mesaj geliyor bir de ilgileniyoruz diye avutma mesajı . Bunun yerine gemilere her boş sandık için kristal nimeti yüklensin veya vudu rahibi

*Eynel*Foo* bunu beğendi.
  2. katılıyorum

fenomen_foo bunu beğendi.
  3. Otomatik program yapılmazsa sorun çözülmez çünkü onunla tek tek uğraşmazlar gibime geliyor kim bilir kaç bin kişi var şu an o durumda olan. Ve kim bilir ne zaman yapılır o program :S

4. Gecen etkinlik sonunda bütün kristallerim sifirlandi. Yazdım supporta calisma yapılmaktadır. Diye cevap geldi. Calisma yapılması bizim magduriyetimizi gidermiyor ki. Benim kristallerimi geri yükle sonra calismani yap. Oyuncuya deger verilmediğini düşünüyorum. Sandık bos cikinca seyir defterini kopyalayıp supporta atin ve yeni sandik anahtari size yukleniyor.rn azindan kaybedilen anahtar geri geliyor. Okadar kayiplarimiz oldu ki hic birinde magduriyetimiz giderilmedi.giderileceginide artık sanmiyorum.etkinlikte buf aliyorsunuz ruhlar gidiyor buf geminize gelmiyor. Yaziyorsunuz supporta sorun biliniyor deniliyor. Etkinlikler gecip bitiyor aylar geciyor. Ama sizin gemiden giden gitti. Yani oyundaki hatayi oyuncu cekiyor. Mağdur oyuncu gene mağdur kalıyor. Bu ne zaman son bulacak?