Borçlu Hesap ile ilgili

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BroGamer tarafından 25 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BroGamer

BroGamer User

Öncelikle payment ekibi ile konuşun demeden önce lütfen okuyun..
    12.07 tarihinde yapılan harcamalardan dolayı hesabım borçlu oldu ben 16 eylül günü 50 dolar ödedim yaklaşık olarak ve aradan 2.5 ay geçti şimdi yine 12.07 tarihine dair 79 dolarlık borç gözüküyor , borçlar farklı yani ödediğim şeye ait değl , ama neden zamanında adam gibi çıkarmadılar bu borcu da 2.5 ay sonra çıkarıyolar karşıma ? Aynı gün aynı kartla yapılan işlemler bunlar ? Ben bu borcu ödemediğim takdirde ne olacak ? Çünkü ben 50 dolarlık bi ödeme yaptım ve bu 79 doların nereden geldiğini bilmiyorum ? Hesabım kapandı ama daha ne olabilir ödemezsem mahkemeye mi gidecekler ?

2. imρarator

imρarator User

hayır hesabnı kapatırlar benzer bıolay benımde basıma gelmıstı eskı gemımde 105 tllık bır odemem vardı bokor cekmıstım ardından 1 ay gectıkten sonra paranın hesaplarına gecmedıgını gerı gonderıldıgını soyledıler bu para kredı kartımdan cekılmıs ve bankadada goremedım ve bu borca bı mıktar ekledıler su an hatırlamıyorum bu tur ıslemlerde eklenıyo admın daha ayrıntılı soyler tutarı ben borcu tekrar odemıstım yanı 2 defa param gıtmıstı ve ıkıncıde fazladan 50 tl odemıstım ve o ılk gıden para ne bana gerı dondu nede bankada gorunuyo bu yuzden ıslemlerını paypal uzerınden yapın bırazcık pahalı oluyo fakat 90 gun ıcerısınde paranızı n eolursa olsun gerı alabılırsınız boylece soyulmazsınız
    Uzgunum ama parayı odemek zorundasın tekrardan ve daha fazla olarak baska caren yok ıyı gunler kolay gelsın

3. BroGamer

BroGamer User

ödemezsem acentaya mı gidecekler ? Benim heabımın kuru dolar bu yüzden tek ödeme yöntemim paysafe kart başka ödeme yöntemi yok 240 tl lik bişey alcaksam mesela 30 tl paysafe e pine gidiyor en az boş yere soyulacakm ıyım bu ne be ?

4. O para ödenene kadar gemin kapalı kalır, 50 dolar olan borcun 2.5 ayda 79 olmasının sebebi ödeme iptal ücreti vesaire gibi faizlerden geliyor. Ödemeni yaptığın aya ait ekstreni iste, eğer ödeme bankan tarafından yapılmış ise supporta ekstreyi yolla faydası olabilir.