BONUS HARİTALARA DEVRİM LAZIM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve K~L~A~U~S tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. herkeste nimet olmasıyla kimsede nimet olmaması aynı şey.

2. ya anlamak ıstemıyorsun galıba zaten full onlıne olan oyuncu dedıgım ıteme fazlasıyla sahıp ama ayda yılda bır gıren adam zaten yılda toplasan 5 10 tane yengec yapamaz bu yuzden bı rakebet kalmıyo admaın darbesı 200 bın nımetı yok zaten vurusları dusuk benım karsımda en kucuk bı sansı bıle yok ama bud egısıklıkle belkıde darbe ve nımetle bırazda olsa benı zorlar anlamak ıstemıyorsunuz ama bız bunlara sahıbız en azından dıger arkadaslarında alması ıcın bı sans verılmelı bu sekılde daha cok oyuncuyu dahıl edebılırler savaslara daha zevklı bı hakede gelır her sey

3. dp hasar farklı nimet çok farklı konumda oyunda. farkedersen ben direk ilk mesaja yorum yapmadım zaten.

4. arkadasım guzel ınsan farklı olan ne bu adam bunu 15 gun kullanıcak sonra ? 15 gun daha pır toplayıp belıde anca bı yengec acıp bı tane daha alacak bende su an 70 gun var nımet ve bu ılk defa bu kadar dustu o arkadaslarımızda cuzı mıktarı gecmez bızdede zaten sınırda aradakı ucurumu bırazda olsa ındırımek ıcın bu sekılde sanstan cıkarılmalı ve gerekırse zorlugu 2 katına cıkarıp bu sekılde secme hakkı suulmalı oyunculara

5. Ya bak arkadaşım güzel insan farklı olan ne ben söyleyeyim :)

sen diyorsun ki aradaki farkı kapatalım.
    tamam tabiki hepimiz aradaki farklar kapansın istiyoruz. sen diyorsun ki nimeti olsun rakibimin 75bin de dp si olsun bana kafa tutsun azcık savaşayım fark kapanınca.
    fakat bu fark sence nimetle mi olmalı? en basiti toplarda yapılmalı bu eylem. benim gemimde vudu topu yok nimetim olsa seni alabilecek miyim? aradaki fark toplarla vs kapanır anlıyorsun demek istediğimi diye düşünüyorum.

senin nimetin var o kadar gün bak ne güzel 10 topu da geçtim 1002 hızla dolaşıyorsun azcık da oynamayı biliyorsan seninle eşit güçteki gemilerle oyun oynarken o hızını bir çok alanda kullanarak öne geçebilirsin sen de biliyorsun ki taktiksel anlamda öne atar seni.

dediğiniz şey gerçekleşirse nolacak söyleyeyim 15 günde bir 75bin dp alınacak 14 günde bir de nimet :) herkes aynı top ve hızla gezecek senin geminin bir farkı kalmayacak diğerlerinden veya sandıktan nimet kasanların.

6. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Tamam kardesim kendini yeterince anlatabiliyosun sen zaten ulasmissin ulasmak istedigin bircok seye ve hala ulasma imkanin var cevrendeki oyuncularin sana belki kafa tutacak seviyeye kolayca gelmesini istemiyosun kendince haklisin emek harciyosun normaldir bu dusuncen ama kendimden ornek vermek istiyorum bu oyun icin milyarlari harcadim istemeye istemeye ne icin senin gibi ulasmak istedigine herturlu ulasan oyunculara yetisebilmek icin yada dengeyi koruyabolmek icin ama biktim artik para yatirmaktan surekli bi yenilik surekli bi masraf 2.0 motor 99 model arabam bar 3 senelik gerek sanayi gerek yakit anlaminda bu oyuna ettigim masrafi arabama etmedim bi cok oyuncu eminim kisisel masraflarindan kisip bu oyundan zevk almaya gunu yakalamaya calisiyodur velhasili sen oyundan maximum yararlanirken ortalama oyuncularda minimum yararlansin senin diger oyunculardan ayricaligin farkin bu olacaktir degilmi uzatmak istemiyorum daha fazla biraz uzun oluyor ama aciklayici olmaya calisiyorum herkese iyi oyunlar

7. nereden çıkardın benim oyundan maximum yararlandığımı da sürekli aynı şeyi demişsin dostum, asıl tam tersine oynamaya çalışan bir oyuncu olarak yazıyorum bu cümleleri. benim gemimde de nimet yok şuan birçok gemi gibi, böyle bir fikir gerçekleşse ilk ben girer alırım herhalde ama her açıdan düşünmek lazım bazı şeyleri o yüzden yazdım yani düşüncelerimi. uzatmaya gerek yok tabiki ama burası bir forum konuşarak tartışarak en doğruyu bulacağız.

8. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

9. Fikir ve düşüncelerde anket oluşturup oylasak yaparlar heralde denesekmi

10. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

11. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

12. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Hazir yeni leveller geliyorken su bonus haritalarla ilgili fikrimin yeniden degerlendirilmesini istiyorum

13. Bonus haritalarında gerçek devrim: eski haritalar, özellikle de "kış" geri gelsin!!!!!!!