BONUS HARİTALARA DEVRİM LAZIM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve K~L~A~U~S tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

BONUS HARİTALARIN VERDİGİ ÖDÜLLERİN DAGILIM İHJTİMALİ HERKESİN YAKINDIGI BİR MEVZU OLDUGUNU DÜSÜNÜYORUM VE BUNU CÖZMEK ADINA YENİ BİR FİKİR GELDİ AKLIMA
    HARİTAYA GİRERKEN GİRME AMACIMIZI SECELİM MESELA YENGEÇ HARİTASI İÇİN 4 KOL OLSUN A-B-C-D DİYE
    NİMET ALMAK İSTEYEN D KOLUNA GİRSİN ZORLUK DERECESİ FARKLI OLSUN
    %7 ALMAK İSTEYEN C KOLUNA GİRSİN
    IŞINLANMA ALMAK İSTEYEN B KOLUNA GİRSİN DARBE ALMAK İSTEYEN A KOLUNA GİRSİN GİBİ HER KOLUN FARKLI ZORLUKLARI OLSUN DALGA SAYISI OLUR DARBE SAYISI OLUR NPC LERİN GÜÇ FARKLILIKLARI OLUR ARTIK SİZ BİGPOİNT YETKİLİLERİNE KALMIS Bİ DURUM OLSUN BENCE BÖYLE BİR DEVRİM ŞART OLDU ARTIK BU SAYEDE SIRF MOJO ATMAK İÇİN İNCİ CEKECEK İNCİ HARCAYACAK OYUNCULARIN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM DESTEKLEYİN LÜTFEN VE SIKINTILAR BİTSİN ARTIK VE BU DEVRİMİ GERÇEKLEŞTİRELİM

2. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

+1 çok düzel bi fikir

3. Yüzde 70 mantıklı ama şöyle düşün bir gemi hayal et devamlı nimeti var bokordanda nimet cıkartıo yani kaba tabirle paralı oyuncu birde şöyle bir gemi düşün kendi yağında kavrulan biraz güçlü bir yengeci 10 -15 satte oynuyor bu gemi şimdi okadar saat oynayıp bitirdiği yengeçten nimet aldı bide ilk düşündüğümüz gemide alamadı şansa veriyorya şuan karşılaştır 2 gemiyi azda olsa güç farkı kapancak arada tamam okadar etki etmez bir nimet ama genede birazda olsa güçlünün karşısında işe yarar
    Ama senin fikrine göre düşünürsek para basan mojoya inci basanın 7/24 nimeti olcak diğr geminin ise zorla açtığı yengeçten 15 satte oynadı haritadan sadece 14 günlük olucak sence mantıklımı ?
    ben kendimi örnek verim sıralama oynadığım için full inci basıyorum şuan bile 8tane yengeç var senin dediğne göre benim 112 günlük nimetim olcak zayıf bi rakibimde şansa topladığı mojodan açtığı 15 satte oynadığı sadece 14 günlük nimeti olcak bu adeletmi sence ?[maxımum nimet gününü bilmiyorum onun için toplamını yazdım]

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. Nimet zaten 90 günden fazla olamaz. Böyle birşey olursa sen ister istemez darbe puanına yönelmek zorunda kalacaksın. Ya da ışınlanma lazımza ışınlanmayı seçeceksin. Vudu güvertesi az olan güverteye, %7 top hasarı az olan top hasarına yönelir.

5. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

BEN SADECE OYUNDAKİ HER SEYİN ŞANSA BAGLANMASININ ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUM İHTİMALLERİN ARTMASINI İSTİYORUM 300 BOKOR ATIYORUM VUDU TOPU CIKIYOR SANS SAATTE NERDEN BAKSAN 250 PIR TOPLUYORUM CIKAN MOJO MİKTARI 100-150 ETKİNLİKLER KEZA AYNI SANSA BAĞLI İHTİMALLE HEP ALEYHİMİZE..
    SEN ZATEN SIRALAMAYA OYNUYOSUN ALMAK İSTEDİGİN ÖDÜLÜ HERZAMAN MAKSİMUM SEVİYEDE ALABİLİRSİN AMA GÜÇ BELA Bİ HARİTA AÇMIS OKADAR VAKTİNİ HARCAMIS Bİ OYUNCUDA BIRAK İSTEDİGİ ÖDÜLÜ KAZANABİLSİN ONUNDA HAKKI AMA SANSA BAGLANMASIN DURUMU KENDİ LEHİNE CEVİREBİLSİN BENCE

6. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

BU ARADA İÇİM ACIDI DÜN FUTBOL ETKİNLİGİNDE OKADAR FUTBOL GULLESİ ATTIM İNCİ HARCADIM NE OLURSA OLSUN DEDİM SADECE %7 İCİN AMA ALDIGIM NEY 25 TANECİK IŞINLANMA GEMİMDE VAR ZATEN 920 TANE ISINLANMA BEN NABIYIM 25 TANE ISINLANMAYI BANA DARBE VERSİN %7 VERSİN NİMET VERSİN VERMİYOSA BANA SECME HAKKI VERSİN :D

7. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Konuyu guncel tutaLim arkadaslar desteklerinizle herkesin yakindigi konuya degisiklik getirelim

8. aynen öyle

9. bence çok mantıklı bir fikir ++++

10. Bokor konusu evet saçma Şuanki hali hakslısın ama ben sıralama oyuncusu bile olsam bende şansa alıyorum ama seçip alınıyor olsa senin dediğin gibi ben şuan elimdeki 8 yengecide nimet seçerim sende topladığın mojolardan sadece 14 gün nimetin olur ama şansa belki sen her 3 yengeçten birinde nimet alıcan ben ise bişe alamıcam bence şuanki yani şansa alımlarda zayıf gemiler için daha iyi diğer türlü güçlü gemiler hep nimetli zayıflarda topladıkları mojodan çıkan 14 gün nimeti olucak son 1hafatada 4 tane yengeç oynadım dün 1kere nimet çıktı ama seçilse şuan 56 gün olucaktı

11. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Kotumu olurdu

12. ya anlamı olmaz ki herkesin yaptığı şey sana ayrıcalık katmaz.

13. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Dusuncene saygi duyuyorum kardesim ama oyunda zaten suanda ayricalik zaten var hesabina aylik belli bi miktar para yatiran daha fazla yatiran ve hic yatirmayan diye para yatiriyosan harita aciyosun rahat rahat dusman bulursan saatlerce savasabiliyoaun etkinliklerde gullem bitti anahtarim bitti sikintisi yasamadan zevk aliyosun incini kasabiliyosun ama para yatirmiyosan 2ayda bir yengec aciyosun oda isinlanma veriyo gucbela kastigin incileri gulleye cevirip istemeye istemeye adalara sikiyosun sirf alyanstaki arkadaslarina mahcup dusmemek icin oyuk gulleyle savasiyosun savas denirse tabi etkinlikler keza ayni sekilde birazbi inci item kasiyosun onuda surekli yenilik cikiyo biriktireyim derken sikiliyosun bi anda hepsi hic oluyo en azindan ortalama oyuncu olarak bu sekilde yapilacak yenilikler bizlerinde bi nebze olsun oyundan zevk almamizi saglar diye dusunuyorum

14. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Hem ayrica sen zaten siralama oyuncusuysan bu sekilde bi uygulama senin daha cok isine yarar ben ayda 2 yengec vuruyosam sen belki 5 yengec vuruyosun seninin aldigin itemlerin bitme sureleri uzar benim zaten her turlu aldigim itemlerden birisi eksik kalacak sure bakimindan oyle degilmi

15. anlamıyosun ki dediğimi :)

16. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Anliyorum anlamamam icin bi sebep yok ama sen zaten bol miktarda harita vurup butun odulleri azami miktarda kazanabilirsin bu senin ayricaligin zaten ama ortalama bi oyuncuda asgari miktarda odulleri kazanabilsin tek tukde olsa degilmi ortalama bi oyuncununda tek tuk odul kazanmasi senin ayricaligini ortadan kaldirmaz bence oyunda yeterince gizem var zaten bonus haritalardaki gizem 6 yildir nerdeyse ayni degissin artik istiyoruz kotu bise degil bence

17. Siz arkadasi anlamiyorsunuz bence cok hakli brnim gemimde nimet daha 2 aydan dusmedi sandiklara koyuldugundan beri cunku sansa bagli bile olsa haftada 2 3 yengec. 2bin belkide cok daha fazla sandik aciyorum sans bile olsa yapiyorum bi sekilde ama yeni oyuncu daha dogrusu siralamaya oymamayan oylesine giren bi oyunu ne sandiktan nede yenecyen benim kadar yararlanir ama istedigni alabilse o da birazda olsa oyundan zevk alir dusundene geminde 500 bin elitin var ve sen 300 bin yengece atip sonucunda isinlanma aliyorsun :) benim isinlanma bile isimi gorurken darbesi yuzde 7 si mojo guverye ve nimeti olmayan biri icin kufur gibi bi sey olur :) arkadadin fikri gercekten cok guzel ve insanllah bu tarzda degisim olur gercekten oyunda cok faxla eziliyo bir cok oyuncu sans faktoru yüzünden

K~L~A~U~S bunu beğendi.
  18. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Tesekkur ederim arkadasim anlayisin ve daha anlasilir sekilde yaptigin aciklama icin

19. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

20. ne demek kardesım oyundan hepımızın azda olsa zevk alması ıcın sart gercekten bı bı sekılde kasıyoruz amöa sızınde tamamen sans faktorune kalmıs oyunu oynamanz ben belki 10 k sandıktan toplarım bulurum ama sızdede nımet olsun kı oyun daha zevklı hale gelsın hem sız hem bız ıcın :D bırlıktelıkle oyun daha zvklı cogaldıkca :D