BONUS HARİTA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OxyGeN tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OxyGeN

OxyGeN User

Haritalar ilk çıktığı zamanlar, gemi tasarımları gibi özel birçok ödül verirdi(NADİRDE OLSA). şuan eminim küçük bir ihtimalde olsa gemi tasarımı v.b ödüller mevcut. Fakat bunlar önceden işe yarayan ödüllerdi.Darbe puanı ekstra hasar ve şuanki oyun günceline uygun ödüller hariç ödüller kaldırılmalı, güncele uygun ödüller verilmelidir

ÖRNEK
    yengeç haritası zor bir harita ,hemen biten bir harita değil. Bunun bitiminde belki bir asa, yada belki bir vudu tamircisi küçük bir ihtimal de olsa koyulmalıdır(Eski nadir ödüller kaldırılarak)

Okuduğunuz için teşekkürler

VvV ve ZELFOREN-TR bunu beğendi.
  2. VvV

VvV User

evet yazdıklarına aynen katılıyorum bir de bu yengeç falan neden ışıklanma veriyor anlamış değilim zaten ışınlanma normal sandıktan da çıkıyor ne anlamsız bir şey ben saatlerce uğraşım haritayı vurayım bana herkesin kolayca elde edebildiği ışınlanmayı versin artık boğazıma kadar geldi yemin ederim bitirdiğim son 5 yengeç ışınlanma verdi millet vuruyor nimet alıyor darbe alıyor bunu farklı bir konu açıp yazacaktım ama arkadaşım aynı noktaya parmak basmış lütfen bunları dikkate alın oyundan soğutmayın bizleri

OxyGeN bunu beğendi.