Öneri Bonus Harita Tek Gemi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by NightWish66, Dec 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sizce Tek Gemi Olmalı M?

1. Evet Olmalı, Durumlarımızın Eşitlenir...

2. Hayır

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bonus haritalarda bildiğiniz gibi dalgalar oluyor ve her dalgada 5-15 gemi oluyor bu her dalgada bu kadar gemi sec deiğiştir kaç tamir ol aksiyon yaşamamız gerekekirken çok sıkıcı oluyor.Tabi biz bot kullanmayanlar için benim önerim bu kadar fazla gemi olcagına 2 veya 1 tane gemı olsun her dalgada bizde rahat edelim zaten artık bonuslarıda elitle bitiriyoruz..
    Okuduğunuz İçin Teşekkürler...

яoтαsız likes this.
  2. recvol

recvol User

olabilir olmayacak diye bişey yok ama her dalgada belli dp ve vuruşları olan gemiler var o zaman bunların dpleri toplanıp o dpye göre bir veya daha fazla gemi tabi burada düşman gemilerinin bize vurma durumuda arttırılmalı yada npclere kaçınma veya hasar azaltma gibi ekstra zorluklar konmalı yani kısaca gemi sayısı azaltılıp dalgada bulunan gemiler güçlendirilirse dediğiniz sistemin olmaması gibi bir durum sözkonusu olmaz diye düşünüyorum

3. teşekkürler desteklediğiniz için evet dp tek gemide toplanırsa dedikleriniz olabilir ama ben destenlencegini sanmıyom cunku %90 nı bonus harita bot kullanıyor oyuncuların

Thread Status:
Not open for further replies.