Bokor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DR♛ADAM♛~[07] tarafından 1 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bokordan ödül kazanınca ödül havuzundan silinme !!!

1. evet,gayet mantıklı sonucta ben 100 lerce atıp tek odul alıyorum buna razıyım

75,0%
  2. hayır, madem sanş işi benım diger odullerde kazanma sansım olmalı ve 1 den fazla odul kazanmalıyım

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar oyun yoneticilerinde dediği gibi ;
    Korsanlar en çok neyi sever? Tabii ki hazineleri ve değerli ödülleri!
    bu oduller şu şekilde sıralanıyor mesela bu ay;
    Nihai ödüller aşağıdaki gibidir

• 15x Çizmeli Kedi gemi tasarımı + İmparatorun Ganimet Kesesi + 30 gün Kraliyet nimeti + 15 adet Tahrip edici top
    • 30x 15 Tahrip edici top + Kralın Ganimet Kesesi + 30 gün Kraliyet nimeti
    • 30x 10 Tahrip ediici top + Kralın Ganimet Kesesi + 30 gün Kraliyet nimeti
    • 30x 200.000 Ruh yiyici güllesi + Kralın Ganimet Kesesi + 15 gün Kraliyet nimeti + 10 adet level 1 Kıyamet balyozu topu
    • 30x 200.000 Voodoo darbesi güllesi + Kralın Ganimet Kesesi + 15 gün Kraliyet nimeti + 10 Kıyamet balyozu topu
    biz bunun ıcın belkı yuzlerce bokor kupası atarak çekiliş hakkı kazanıyoruz fakat kazandıgımız odulun sayısı daima 1 ile sınırlandırılıyor yanı ödüllerimizi torbalar dıye ısımlendırırsen çizmeli kedi tasarımı 1 torbada 15Xtahrip edici 2 torbada olsun çekiliş başlıyor ve 1 torbadan kazanan 15 kısı secılıyor ve sızde bu secılen 15 kısı arasındasınız hemen sonrasında 2 torbaya gecıldıgınde 1 torbada kazanan 15 kısının butun cekılıs hakları ellerınden alınıp cekılışten men edılerek 2 torbaya gecılıyor bence bu tamamen yanlıs uygulama ve haksızlık cunku secılen 15 kısının pıyango bıletı yanmamamlı sadece kazandıkları bılet elenmelı ve 1 eksık hakla dıger torbada yenıden cekılıse katılmalılar gunumuzden ornek verırsek mıllı pıyango cekılısı ıcın 15 tane bılet aldınız bunlardan bırıne buyuk ıkramıye dıgerlerıne kucuk ıkramıye vurdu dıyelım buyuk ıkramıyeyı kazandıgınız ıcın dıger bıletlerınız yanmıstır onları kullanamazsınız denmesı mantıklımı ? b konuda sızınde fıkırlerınızı almak ıstıyorum yorumlarınızı esırgemez isenız sevınırım... iyi bayramlar kolay gelsın herkese....

2. coronismo

coronismo User

Ben katılmıyorum dediklerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Neden dersen, mesela bana bu ay cıktı ben hiç cıkmadığı günleride gördüm. Ödül sahibi olan neden birdaha ödül alsın ? Neden ödül almıyan kişilerin önüne geçilsin ? Belli sen bayabir sinirlenmişsin sakin olup düşünsen daha iyi ee mesela 15 Çizmeli kedi gemi tasarımını kazandı adam 2. pakete geçti ordanda 15 tahri 3 e geçti şanstan ordanda kazandı ee bu adam herkesin önüne geçiyor. Seafight ne yapıyorsa düzgün ve dogru bir şekilde ilerletiyor. Evet bazı yerlerde hata eksik oluyor belki ama bunun farkına varılıyor er yada geç.

3. Malesef reeldeki her şeyi oyuna direkmen taşıyamazsınız. Oyunun (cekilisin) devamliligina aykiridir isteğiniz.

4. mantıklı dusunursenız anlarsınız o zmn sureklı tasarım kazamasın aynı hesaplar bır ay kazanan onumuzdekı ay tasarıma yazılmasın kazanmıyanların sansı artsın demek mantıklı gelıyormu alamayan arkadaslar belkı evet der ama mantıklı yanı yok aynı sekılde kazanılacak odulu 1 odulle sınırlamak var olan cekılıs hakkımızı elımızden almak benım acımdan mantıklı degıl arkadaslar para ıle yapılan bır sey bu ve ben paramın karsılıgı olan butun cekılıs haklarımı her toırbada kullanmak ıstıyorum

5. Sana paranla bütün çekiliş haklarını ayrı ayrı kullanma fırsatı sunmuyorlar ki sen de paranla o bütün çekiliş haklarını ayrı ayrı kullanmak isteyesin.

6. Gerçekten ilim Şahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diye bir laf vardır madem bilgin YÖK ne demek istediğim hakkında fikir de yürütme barı oku araştır anla ;) kardesım ödül çekilişi yapılırken hepsı sırasıyla önce tasarım şeklinde giderken tasarım çıkan kısıler tamamen sıralamadan atılıyor torbadan kastım bu gruplandırılmış olmasına torna dedım

7. çAğRı

çAğRı User

120 bokor atan arkadaşıma çıktı. Ondan fazla atanlar top aldı sadece. şans işi arkadaşlar yıllardır çıkmayan da var 4 ay peşpeşe alan da. fazla dert etmeyin savaşın eğlenin

8. O ilim sahibi olma konusunda sana cok güzel cevaplar verebilirim ancak gerçekten komiklestigin icin vazgectim.

Bak buraya bir konu açıyorsan karşı çıkanlara da düzgün cevap ve-re-cek-sin.

Kalkıp bi de oyun öğretecek bana.

9. kalkıp bi de oyun öğretecek bana ;) doğru sen smodluk yapmıştın demi kovulmadan önce unutmuşum ama oyun bılgını sorgulamıyorum soyledıklerımle ilgili konuşmalarını eleştirildim ;))

10. Eleştirirken yazilara elestiri yapacaksin o zaman 'ilim sahibi olmadan' falan yazarken düşüneceksin.

11. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Konu maksadını açtığı için kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.