Bokor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DOZER-[61] tarafından 13 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DOZER-[61]

DOZER-[61] User

BOKOR KUTUSU SATIN ALDIM FAKAT KUTULARI AÇMAK İÇİN BOKOR'UN KUPASI SEKMESİ AÇILMIYOR NEDEN OLABİLİR ?

2. Aktif edilmiş ama tıkladığımızda sayfa görüntülenemiyor hatası geliyor düzeltirler yakın zamanda ..

3. aynı sorun bende de var muhtemelen kısa zamanda düzeltilir.

4. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Kısa sürede bokor kupası aktif olacaktır, lütfen bekleyiniz.

İyi oyunlar.

5. Bu ay ki bokor gemisinin özellikleri nerde bulamadım

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bokor tasarımının özellikleri forumumuzun resmi duyurular bölümünde her zaman olduğu gibi paylaşıldı.

İyi oyunlar..

7. Selam,

Çıktığı anda vermekte.

İyi Oyunlar

8. bu bi aylık vip oyun ekranında barut kısmında harita ödülünü açtığınız anda hem kazandığınız artık boğa kova işte hangi harita ise onunla aynı anda hesabınıza eklenmektedir. bokor da eklenmez yani 1 çekiliş hediyesini alırsınız ama eklenmez eklenmesi içinde oyun ekranında açmanız lazım

9. Merhabalar
    Bokordan aldığım bazı itemler gözükmüyor. geliyor lakin göremiyorum kullanamıyorum.
    Bunlar: kayıp aşk durdurulamaz tritonun cömertliği gibi.
    Bu sorunu nasıl çözeceğim?
    İki aydır support a da yazıyorum çözüm gelmedi.

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Malesef bazı oyuncularda bazı itemlerin görülmemesi problemi var bu konuda bizlerin yapabileceği bir şey yok programcıların olaya müdahale etmesini beklemekteyiz. Daha önce de asalarda görülmeme problemi olmuş ancak düzeltilmişti umarız en kısa sürede bu da düzelir.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.