bokor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HaLaskar_TR tarafından 12 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolay gelsin az once attığım bokordan ogounun savaş kutsaması cıktı fakat desteklerde gozukmesıne ragmen denız harıtasında yeniden yok teamspeak ten arkadaşlar foruma yazmamı @Bigpatron un eklediğini sölediler yardımcı olursanız sevinirim

2. casanova57

casanova57 User

Aynı sorun bendede var az önce çıkarttım ama oyuna gelmedi , geçen ay da çıkartmıştım gelmemiştir sanırım 6 günlük ogoun kutsamam olmalı :)

3. Maalesef genel bir problem olduğu için beklemek zorunda kalıcaz bi süre fakat mağduriyetiniz giderilecektir diye tahmin ediyorum sorun düzeldiğinde o konuda şüphrniz olmasın :)

4. stfts0717

stfts0717 User

merhaba bokordan çıkan hediyelerim gelmedi yardımcı olursanız sevinirim @Bigpatron

Son düzenlenen: 12 Ekim 2016
  5. Supporta idinizle beraber yazarsanız ilgenirler.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sistemde sorun var malesef ben eklesemde görünmüyor. Sorunun düzeltilmesini bekliyoruz bizlerde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.