bokor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 31 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bokor açıklamasında kazana herkese kraliyet nimeti verilecek olarak görünüyordu fakat verilmedi bi açıklma istiyoruz ?

2. bokordan gelen kıyamet balyozu ödülü en fazla 40 sınırı mı?

3. bu kıyamet balyozu banada cıkmadı :S

4. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

2015-06-01 00:14:23 Sistem bonusu olarak ürünler: 30 x Kraliyet Nimeti. Sebebi: Bokor'un kupası 2015-06-01 00:14:23 Sistem bonusu olarak ürünler: 10 x Vudu topu. Sebebi: Bokor'un kupası 2015-06-01 00:14:23 Sistem bonusu olarak ürünler: 1 x Kralın Ganimet Kesesi. Sebebi: Bokor'un kupası bende de balyoz çıkmadı :)

5. GAZİ

GAZİ User

O kadar bokor attım hic bisey cıkmadı.bu nasıl is ya resmen paramızla dalga geciyorlar

6. bende abd 2 serverınde oyunuyorum.Banada gulle cıkdı nımetı vermedı.bu sorunu cözün lütfen

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Henüz inceleme fırsatım olmadı ve bu konuda bir bildiride verilmedi. Dolayısıyla bir açıklama yapmamız mümkün değildir. Forumu takip ediniz bilgi gelirse gereken duyuruyu yaparım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.