Bokor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [связь] tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu ay katıldım gene cıkmadı gecende çıkmadı bunun şansla alakası yok tr3 de herkes 100-200mu atiyordur nedir işin doğrusu ?

2. HaKaN-

HaKaN- User

Bütün olan biten gerçekten şans.. Ben sadece 4 bokor attım 10 vudu topu çıktı.. Bundan önce ki ay hiç bir şey çıkmamıştı ve ondan önceki ay da..

3. Ben 2 atardim 4 attim bu ay bence sans degil bayadir cikmiyorr

4. Yada tr3 100-200 atiyor herkes snn srver ne

5. HaKaN-

HaKaN- User

01.04.2015 00:14:22Sistem bonusu olarak ürünler: 30 x Kraliyet Nimeti. Sebebi: Bokor'un kupası
    01.04.2015 00:14:22Sistem bonusu olarak ürünler: 10 x Vudu topu. Sebebi: Bokor'un kupası
    01.04.2015 00:14:22Sistem bonusu olarak ürünler: 1 x Kralın Ganimet Kesesi. Sebebi: Bokor'un kupası

4 tane de olsa çıkıyormuş demek ki değil mi..

6. AVCIKRAL61

AVCIKRAL61 User

7. BEN 30TANE ATIM HİÇ BİR ŞEY GELMEMİŞ OLUYORMU ÖYLE Bİ ŞEY YOKSA KAZANMAMA OLASILIGI VARMI

8. HaKaN-

HaKaN- User

Kazanmama olasılığı daima var..

9. AMA HİÇ BİR NESENE BİLE KAZANMADIM DEMEKİ VAR OZAMAN BOKORA SON İYİ 1 DEFA ATIM

10. Ben cıkmadı sana demedim bana niye cikmiyor dedim kardes gitmis seyir defteri atmisin :D

11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

tesadüftür bana da çıkmamış :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.