BOKOR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PA!N tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PA!N

PA!N User

Umarım bu ay ki bokor hemen açıklanır geçen seferki gibi beklemek istemiyoruz şimdiden haber edelim siz yöneticileri..

2. aynı zamanda bokorda da hileler yapılıyormuş. bizim attığımız. kuponlar arada kaynıyor. ben her ayki gibi gene bişey çıkacağını sanmıyorum. ama gene attım. lütfen 2 kupon alıp bu kuponları 300- 500 adet atmış gibi kullanan gemileride banlayınız ve hakkımızı savununuz. yoksa bokorun hiç bir mantığı kalmıyor.

3. vay be bende bunu kım dıle getıcek dıye beklıyordum en azından bunun farkına varman guzel buna ragmen bokor atman mantıkı degıl :) :D arkadaslar arkadasımızın dedıgıı gıbı bokordada hıle var ve yapan oyuncular mevcut seafıght bu kısılerın bazılarını banladı (sıkayet edılıp ıncelenen) ama hala bur cogu oyunda mevcut haberınız olsun kolay gelsın

4. seafıght çıktı çıkalı hileler vardır evvel oyun popüler degildi hilelerde müim degildi şimdik herşey para getirisi güzel yolunacak çok kişi var hilelere önlemler gelmeye başladı ama suç seafıght proğramcılarının hileler açıklardan faydalınalarak yapılıyor sağlam yapsınlar açıklar hileler olmasın* chet engine*fidler *charles * proğramcılar bu proğramları yazdıkları proğramlardaki açıkları bulmak için kullanıyor ama seafıghtta büyük açıklar var :D paraya kıysınlar daha kaliteli proğramcılar tutusunlar :D

5. PA!N

PA!N User

ben supporta yazdım bu konuyuda bokor çoğaltmayı

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu bizim elimizde değil ki hata olursa iletiriz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.