Bokor ve ödülleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Captain55 tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Captain55

Captain55 User

selam birçoğunuzunda bildiği gibi bokor kupasına para ile kutu alıyoruz ve çeşitli ödüller veriyor vudu kutuları attıktan sonra veren ödüllere vudu güvertesi ve kristal nimetide vermesini istiyorum kolay gelsin

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

selam

isteginiz not alindi yetkililere iletilecek.

-sessizçığlık- bunu beğendi.
  3. ßear

ßear User

katılıyorum

4. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

Bence ödül alana değilde kristal nimeti ayrıca şanslı 15 kişiye falan verilmeli... yoksa ödül yağmuru olur bir şey alamayan oyuncular en azından teselli bulmuş olur...

5. bencede bokor kutularu kristal nimeti ve vodo güvertesi vermeli konuyu açan arkadaşa teşekkürler...

6. aynen bende katılıyorum arkadaşlar mademki bokor kutularına ona para harcayıp bir özelliği olmalı vudu güvertesi ve kristal nimeti bu kadar zor bulunurken bence konmalı

7. onlar olmadığı için bokora atmıyorum zaten. o saydıklarınız olsa bende atarım. ben hep diyorum. seafightın strateji uzmanları yeteri kadar göremiyor bunları. empati yapmalılar kendilerini oyuncuların yerine koymalılar böyle olursa seafight daha büyür ve gelişir. şahsi kanaatim.