bokor ve lig değiştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esmerr_61 tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Esmerr_61

Esmerr_61 User

merhaba adminler kolay gelsin ben dun lig değiştirdim bir ust lige cıktım ve bana verilmiş olan coınsler gittti 4 tane kazanmıştım ve birde ben ben hem temmuzda kalfu kazandım ağustosta ise groot gemi tasarımı kazandım bu 2 gemiyi zten kalfu ve groot gemi rasarımları bende mevcuttu ama değişen hiç bir şey olmadı bana sadece ganimet kasesi ve kral nimeti verıldi her 2 tasarım için 300 tane bokor atmıştım supporta masaj yolladım 1 haftadır bekliyorum her gun bakıyorum g mail le ama haylada sonuç yok

2. yumi

yumi User

ben daha önce supporta sormuştum. eğer tasarım var ise support ile görüşüp diğer nihai ödüllerden birinin seçilmesi gerektiğini söylemişlerdi. diğer sorununuda support cevaplayacaktır sanırım. ama geç cevap geliyorsa oynadığın server forumuna yazmanı öneririm.