bokor un kazananları açıklanmalı (anket)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ThEWaLkİnGDeAd tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bokor un kazananları açıklanmalı mı?

1. evet açıklanmalı

91,5%
  2. hayır ne gerek var

8,5%
  1. arkadaşlar bende bokor atıyorum ama çıkmıyor bende forumda gezerken bokorlar ilgili konuları açıyordum görüyorum ki birçok arkadaşımız bokorun çıkmamasında (ben de dahil) ve her seferine çıkanların forumda ufak bir zahmet verilip açıklanmamasından şikayetçiyiz
    çoğu kişi de hile olduğunu ve buna müsade edildiğini düşünüyor
    ben de bokorun her ay kime çıktığını görmek istiyorum ve bunun için anket başlatıyorum

lütfen destek veriniz
    lütfen ilgililer duruma hassasiyet gösteriniz
    mümkünse geçmiş 12 ayın kazananları da açıklansın görelim kimler almış

anketi süresiz açmak istedim fakat yapabildim mi bilmiyorum olur da kapanırsa tekrar açarım

2. özkantr

özkantr User

ben adıl olduguna ınanıyorum ama acıklanmalı. cunku bıze de cıkıyor rakıp alyansa da rakıp alyansta admınler var

3. Bencede liste halinde açıklanmalı

özkantr bunu beğendi.
  4. aşkabat

aşkabat User

bokor kazandın mesajı geldi fakat hiç bişey yok NE yapılmaya çalışılıyor neden biligi mesajları bizlere ulaşmıyor sürekli bizler koşturuyoruz sonuçta her şey ortada tabiki sisteminiz elle yapılmıyosa

5. destek arkadaşlar

6. güncel tutalım arkadaşlar

7. bokordada hile var açıklansa ne olacak 2 kuponu 1000 diye atanlar mevcut burda diğer oyuncuların hakkı gidiyor. ama ne hikmetse sorun yok deniliyor. bokordan dolayı kapanan gemiler oldu hani hile yoktu? bizim gasp edilen çekiliş haklarımız ne olacak? harita katlayanlar benim gemimden bişey götürmedi ama bokor katlayanlar benim haklarımı gaspetti. seafight ne yapacak?

ECE-DUYGU[CENK] bunu beğendi.
  8. kimlerin kazandığını bu ayda göremedik

9. BENCEDE MANTIKLI LİSTE HALİNDE AÇIKLANMALI...

10. Bence aciklanmamali belki bir oyuncu ona bokor ciktigini kimseyle paylaşmak istemiyor

11. ne yani şimdi bokor ödülleri kişinin özeline mi giriyor biz milletin özelini mi merak ediyoruz bunu mu diyorsun ayrıca zaten bokordan atıyorum gemi çıktı adam onu kullanmıcak mı kullanıcak zaten saklamıcak diğerlerini de saklayacağını düşünmüyorum

12. Sonuna kadar katılıyorum

»EL-Capone«KGH² bunu beğendi.
  13. hayır belki adam kendisine top çıktığını kimseye söylemek istemiyor onun gemisindeki top sayısını kimsenin bilmesini istemiyor olamazmı??

14. tamam da kardeşim neden böyle bişey istesin ki hadi istedi diyelim bende şöyle diyeyim
    bokor kazananlarının sadece nickleri ile id leri açıklansın ne kazandıkları nı öğrenmek zorunda değiliz :)

15. Bu daha mantıklı