BOKOR ' UN ADALETİ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GARDİYAN-B34 tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KİMİN NE KAZANDIĞI AÇIKÇA YAYINLANMALI MI?

1. EVET

100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERHABA SAYIN FORUM ADMİNLERİ,
    BOKORA ATILAN 116 KUTUDAN EN UFAK NE BİR TOP, NE BİR GÜLLE ÇIKMADI.TASARIMDAN VAZGEÇTİM ZATEN. BU DURUMUN ADALETLİ OLDUĞUNU HİÇ SANMIYORUM. EN DOĞRUSU BOKOR DAN KİMİN NE KAZANDIĞINI AÇIKÇA YAYINLAMANIZ. VE ZATEN NOTER HUZURUNDA YAPILDIĞINIDA SANMIYORUM ÇEKİLİŞİN. EN AZINDAN GÜLLE VERİN. BİTEK KUTU ATARKEN IVIR ZIVIR HEDİYELERİNİZ VAR. ONLARDA OLMASIN ZATEN GEREĞİ OLMUYOR PEK. PARA TUZAĞINDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL. LÜTFEN AÇIKLAYIN KİMİN NE ALDIĞINI. ÜSTÜ KAPALI İŞ YAPIYORSUNUZ.

2. daha bokor açıklanmadı çıkıp çıkmadığını nereden biliyorsun kardeş

3. Dün supporta mail attım. Bana 1 mayıs gece saat 01:15 te açıklanacağı söylendi.

4. forumu takip etseydin bokorda sorun olduğunuhenüz açıklanmadını öğrenirdin :)

5. bokorda sorun varda kim ne kazanmış onuda öğrensek h,ç fena olmaz yani

6. bencede artık öğrenmemiz lazım . saat 12 ye geliyor .(öğle)

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bokor kupası henüz çekilmedi ayrıca 116 tane atmanız sizin ödül kazanacağınız anlamına gelmez. Ozaman siz herhangi bir piyango vs çekilişlere katıldığında kazanmanız gerek sizin mantığınız bu yönde sanki sizden başka katılan yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.