Bokor Tasarım ve Özel Taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~P*R*O*F tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Selamlar,

Eylül ayı bokor çekiliş ödülleri arasında gemi tasarımlarım arasında olan skullbasher tasarımı mevcut;

Çekilişle ilgili olarak tasarıma daha önce sahip olanların aynı tasarımı bir kere daha alamayacağı belirtilmiş olup bu uygulamanın
    "taş geliştirme" ile birlikte adil olmadığı ortaya çıkmıştır.

Sadece özel taşlar için kese satın alıp taş çıkarmaya çalışıyoruz öte yandan çekilişle kazandığımız tasarımın daha önce tasarım envanterde olduğu gerekçesi ile taşlarını alamıyoruz !!! Çekilişe bağlıda olsa tasarım kazanan oyunculara en azından ödül tasarıma ait taşların verilmesi gerekmektedir.

S
    eafihgt oyun geliştiricilerinin tasarımı ikinci kere kazanan oyunculara taşlarının verilmesi ile ilgili düzenleme yapmaları çekilişe katılımı arttıracağı görüşündeyim.

iyi oyunlar,

~E~İSTANBUL bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

yetkililere iletilecek

3. yumi

yumi User

benden önce davrandınız. sadece taşların verilmesi mantıklı olacaktır. üstelik bu aya mahsus tasarımı kazanan imparatorun ganimet kesesini alacak ve bu tasarıma sahip olanlar tekrar kazansalar bile malesef bu kese yerine kralın ganimet kesesini almak zorunda kalacaklar. ben konuyu açan arkadaşın fikrini gayet mantıklı buluyorum.
    şahsen ben şu an atıp atmamakta karasız kaldım. atarsam kraliyet nimeti için atarım.

4. Ben daha önce nu konuyu iki kere açtım ama dikkate almadılar herhalde.
    SAyın adminler olayı şöyle yaparsalar mantıklı olur:
    Bokordan tasarım çıktı ve aynı tasarımdan adamda varsa tasarım alan oyuncu supporta yazarak tasarım yerine vudu topu veya diğer ödüllerden biri ile değiştirebilmelidir. En matıklısı bence böyle veya vudu topu çıkmış biri tasarım çıkmış biri ile vudu topu-tasarım takası yapabilirler.... Bunun için supporta yazmanın yeterli olması lazım... Bakalım adminler ne karar verecek... Ancak kararın açıklanmasını bekliyoruz.. Teşekkürler...

5. Hocam bana gecen ay Gelgit avcisi cikti. Ama zaten tasarim bende var. 15 gundur 2 support arasi bos yere oyalaniyorum. onlar turklere bizimkiler onlara yaz diyor. Bos yere para verdik gecen ay anlayacagin. Senin istegin biraz sknti cikarabilir tahminimce.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Zaten bu şekilde uygulama var. Gemi çıkana daha önceden sahip ise vudu topu veriliyor Diğer takas işleminin olması imkânsız zira hesaplar arası takas yoktur oyunda.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

TR saati ile 21:00 da mail atın Türkiye supportuna Bigpatron baksın bu maile yazın ben hallederim.

~Hunter-27~ ve »σѕмαηβεч« bunu beğendi.
  8. Tesekkurler adminim bugün yabanci support sonunda sorunumu cozdu 10 vudu topu hesabima gecti. Ilginiz icin tekrar tesekkurler.

9. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Sayın Bigpatron,

2014 Ocak ayında Bokor çekilişinden çıkan Skullbasher tasarımım vardı, aynı tasarım 2014 Mayıs ayı ödülleri arasında sunuldu ve bana ikinci defa çıkmış oldu. Sanırım 2 Haziran tarihinde Supporta durumu ilettim ve ödülün Vudu topu yada bokor ödüllerinde bulunan başka bir itemle değişmesini istedim ancak bana kesinlikle böyle bir şeyin yapılamayacağını ifade ettiler. (Kayıtlarda mevcuttur)

Belirttiğiniz saat diliminde durumu tekrar supporta yazacağım, ilgilenirseniz memnuniyet duyarım.

10. dediğiniz gibi daha önce sahipse vudu topu veriliyor ama mesela geçmişte adamda %15 hasar veren tasarım çıkmış bu ayda diyelim %14 yani demem o ki %14 lük tasarım çokda işine yaramayacaktır eğer isterse tasarım yerine vudu topu alabilsin.... Sizin dediğinizde sadece aynısına sahipse vudu topu veriliyor ama benim dediğimde gemiye sahipse de değilsede daha iyi bir bokoru yada tasarımı varsa vudu topuyla takas edilsin yada vudu topu çıkan biriyle tasarım çıkan biri takas işlemini gerçekleştirebilsin.... Takas yoktur normal şartlarda ama bokor istisna olabilir...

11. aslına bakarsan çokda sıkıntı çıkaracak bir durum değil ancak böyle bir şeyi yaparlar mı bilmiyorum. Mesela bizim serverde bir kaç gemide her ay vudu topu çıka çıka 320 top etmiş geçen ayda çıktı 330 eder... 330 vudu topunu nasıl kullanacak bu adam! adamın amacı tasarım çıksın taşını kullanayım oysa başklarıda tam tersini istiyor olabilir. Yani parayla çıkan bir iteminde oyun içi kullanılabilir olması lazım... Kullanamayacağı bir itemin çıkması çokda bir şey ifade etmez. Tam tersi bazıları içinde vudu topu lazım zira %15 lik bokor var zaten adamda... % 14 lük yerine o da vudu topu istiyor çünkü vudu topu yok yada eksik...