bokor sorunu ve tasarımlar.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 15 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bokor kupasına 1 vudu kutusu attın:
    1 x 1. Seviye 27,5 kiloluk top
    Bokor kupasına 1 vudu kutusu attın:
    100000 x Altın
    4 x Legba Tılsımı
    Bokor kupasına 1 vudu kutusu attın:
    3 x Ogoun Tılsımı
    5000 x Güçlendirilmiş patlayan gülleler

kaç defa yazdığımı hatırlamıyorum ama birdaha soruyorum.yukardaki verilen ödüller 1 tane top ve 100bin altın, 100 tane bokor atsam. en az 15 tanesi bunlara gidiyor. top cok geri kalmış bir seviyede. onun yerine neden 1 tane alev fırtınası topu veya doom hammer top cıkmıyor. hadi onu geçtim 100bin altın nedir allah aşkına ? bokor cekilisi basladığından beri yıllardır 100bin altını bi kaldırtmadınız. defalarca şikayet edildi. şikayetlerimiz iletilmiyormu. her hangi bir npc den zaten 100bin altın kazanıyoruz fazlasıyla. ogoun tılsımı 10bin vp veriyor. 25bin vp agwe tılsımı var zaten. bokorun güncellenmesi lazım.
    diğer bir husus;
    bi ara güzel bokor atardım sırf libra haritası cıksın diye. ançak hiç cıkmadığını farkettim ve bokor atmamaya karar verdim. binlerce mojo atıyoruz 1 vodoo güvertesi anca cıkarıyoruz 1 haftalık. binlerce bokormu atmamız lazım libra haritası için? ve cıkan ödülerin % olasılığı nedir. eğer bir çekiliş yapılıyorsa hakkıyla yapılmalı.
    bokorda şu şu ürünler var. cıkma olasılıkları budur. tıpkı özel haritalarda yazdığınız gibi. veya mojo atarken cıkacak itemlerin %oranı yazıyor. bunda niye yazmıyor?

bir de bokor kutularının fiyatları. 185 liraya 200 kutu alınırken şimdi 200 bokor kutusu 178 liraya geliyor. 7 lira indirim bumu dur? ilerleyen günlerde bir düzenleme oluçakmı?

yapılan güncellemeyle 16. ve 17. seviye taşları yapabiliyoruz. bokorda en son 15. seviye cıktı. bu yamadan sonra bokor tasarımlarında 16 ve 17. seviye göreçekmiyiz?
    50 liyara 5 tane imparator ganimet kesesi alsak. şuan 62 liraya satılan tasarımlardan daha cok taş ve seviyeleri yakın cıktığının farkındamısınız

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bokorun bir yuzde olasiligi yoktur bu tamamen sizin sansiniza gore verilmektedir.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bokor bir çekiliştir aldığınız kutularda sizin biletinizdir ve bilet aldınız diye size ödül verme gibi seafightın zorunluluğu yok.

Şuanki fiyatları ne işe odur. İleride bir düzeneme olursa ya duyurusu yapılır yada zaten ödeme kısmından görebilirsiniz.

Bokor tasarımlarının mücevher seviyesi değişir mi? Bunuda önümüzdeki aylarda olacak bokor çekilişlerinde görebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.