Bokor Satışının Erken Kapatılması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *ΨΛVUZ*☾☆[*] tarafından 31 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bokor Temmuz ile ilgili resmi duyurunuzda...31 Temmuz gün sonuna kadar yazmanıza rağmen neden erken satıştan çekilmiştir???

Saygılar

2. Gün Sonunda yazdığı için buna göre ayarlamıştım kendimi...Öğlen diye belirtiyordunuz...Gün Sonu ifadesini Gece 00,00 yerel saate göre 01,00 de sona ermekteydi...Buna istinaden beklemiştim...Yaptığınız açıklama ile uygulama uyuşmuyor...
    Saygılarımla

3. Bokor Kupası 31 Mayıs saat 12:00'a (CEST) kadar sürecektir.
    Bokor Kupası yarın saat 12:00'dan (CEST) itibaren başlayarak 30 Haziran saat 12:00'a (CEST) kadar sürecektir.
    Bokor Kupası yarın 12:00da (CEST) başlayarak 30 Nisan saat 12:00'a (CEST) kadar sürecektir.
    Bokor Kupası yarın 12:00da (CEST) başlayarak 31 Mart saat 12:00'a (CEST) kadar sürecektir
    Bokor Kupası bugün 12:00da (CEST) başlayarak 28 Şubat saat 12:00'a (CEST) kadar sürecektir.

Bokor Kupası 10 Temmuz saat 12:00'dan (CEST) itibaren başlayarak 31 Temmuz gün sonuna(CEST) kadar sürecektir.

YUKARIDA ÖNCEKİ 5 AY LIK BOKOR DUYURUSUNU VE BU AY İÇİN OLAN DUYURUYU ATTIM ÖNCEKİ AYLARDA ÖGLEN YEREL SUNUCU İLE SAAT 12 DE BİTECEGİ YAZIYOR FAKAT BU AY OLAN BOKORUN DUYURUSUNDA GÜN SONU BİTECEGİ SÖYLENİYOR MADEM GENE ÖGLEN BİTECEKTİ NEDEN GÜN SONU YAZILARAK OYUNCULAR MADUR EDİLDİ.

Tragula bunu beğendi.
  4. Aynen öyle bende değişiklik olduğunu düşünerek yazıyı dikkate aldım ve malesef ki kaçırımş oldum...

5. 2015-08-01 00:14:32
    Sistem bonusu olarak ürünler: 30 x Kraliyet Nimeti. Sebebi: Bokor'un kupası
    2015-08-01 00:14:32Sistem bonusu olarak ürünler: 10 x Kıyamet Balyozu. Sebebi: Bokor'un kupası
    2015-08-01 00:14:32Sistem bonusu olarak ürünler: 1 x Kralın Ganimet Kesesi. Sebebi: Bokor'un kupası