BOKOR REZALETi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TUNCAY_KAHVECIOGLU tarafından 3 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamün aleyküm ne bu arkadas ya her ay ayni sey paramizla rezil oluyoruz bokorun altina 31. aksami aciklanacak yazmasin biz bisey beceremiyoruz bokor gelecek ayin 1 iyle 10 u arasi bi ihtimal aciklanacak gibi bi not dusullsun beklemeliyiz beklemeliyiz ben 200 bokor atayimda parasini seafightye onumuzdeki ay odeyeyim seafight beklesin neden hep oyuncular madur paraya geldimi fazlasiyla aninda cekilmesi bilinio seafightnin yardima ihtiyaci varsa sooylennsin yardim etkinligi duzenleyelim yoksa biseyin altindan kalkamayacaklarsa millete para yatirttirmasinlar...

2. Yabancı forumlarda açıklama yapıldı güzel dostum

Ahoy Pirates,

We are aware of the problems with the Bokor’s Chalice end reward booking. We are looking into it now. This should be resolved latest by the end of the day on Monday.

We apologise for any inconvenience this may cause.

Your Seafight Team.

Kaynakta aşağıdaki link:

https://board-tr.seafight.com/threads/bokors-chalice-july.41413/

3. ben aciklama yapilmasini istemiom icraat yapilsin kac aydir ayni sorun guzel kardesim

4. Bu ay sorun hafta sonuna rast gelmesinden ötürüdür başka açıklaması yoktur ama diğer sorunlar için bizde sıkıntılıyız ve bekliyoruz.

5. valla seafightde sorunun olmadigi hafta bilmiyorum ben altindan kalkamiolarsa ara versinler tum sorunlari bitirip ole biseyler yapsinlar

6. vallahi çok haklısın birşey demek elden gelmiyor ama bu iş içinde var oldugum için programcılarada çok yüklenemiyorum. Yazılım dünyası biraz karmaşık olmadık yerden olmadık problemler çıkabiliyor. Bugun çalışan kod yarın çalışmayabiliyor onun için biraz sabır selamet göstermemiz lasım. Eğer yarında açıklanmazsa o zaman yazarız buraya

7. bende wep tasarim okudum sende haklisin sorunlar cikio ama sen biseyi yaptiginda 1 sorun cikiosa ve onu duzeltmeden ayni seyden tekrar tekrar yapiosan beklemenin bi anlami olmuo bi isi yapiosan sorunsuz yapmaya calisacaksin he kul yapimi illa sorun cikacak ama bi sorunu cozmeden sen aynen devam ediosan beni enayi yerine koyuosun demektir benim hakkimi yiosun demektir yanlismiyim bu sorun her ay onumuze gelio

8. Tragula

Tragula User

Kaç aydır bokorda aynı şey oluyor hep geç açıklanıyor.Bir hata 3 ten fazla tekrar ediliyorsa bu hata değildir çaba göstermemektir düzeltmek için.

9. ya kardesim hata falan yok hafta sonu ya islerine gelmio beklesinler diolar aradan 4 gun gecio madem bunn telafisini vermeleri sart

10. Beklemekten başka şuanda elden gelen yok. Yazıyoruzda adminden cevap varmı yok. Gerçi onlarada Üslerinden bilgi gelmedikten sonra burada bir kelam yazamazlar

11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetlerinizi sürekli iletiyoruz lütfen foruma konu açarken daha dikkatli olalım. bizlerde sizler gibi oyuncuyuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.