BOKOR KUPASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve M_y_H_o_N_e_Y(Su) tarafından 3 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SEWGİLİ SEAFİGHT YETKİLERİ BOKOR KUPASINA 4 AYDIR YENİ TASARIM KOYMUYORSUNUZ AMA NE HİKMETSE TAŞLARI DEĞİŞİYOR BİRBİRİNİ TUTMUYOR AMA DAHA ÖNCE TASARIMI ALAN YENİSİNİ ALAMIYOR NEDEN ÇÜNKÜ ÖNCEDEN WARDI AMA TAŞLARI AYNI DEĞİLDİ ONUDA GEÇTİM ARTIK TASARIM DAHA ÖNCE ÇIKTIYSA YİNE TASARIM ÇIKARSA VUDU TOPU VERİLİYORDU ONU DA KALDIRMIŞSINIZ O ZAMAN GÜZELCE AÇIKLAMA YAPIN BOKOR DAN DAHA ÖNCE TASARIMI ÇIKMIŞLARA BİRŞEY WERİLMEYECEKTİR DİYİN ATAN ATAR ATMAYAN ATMAZ GEÇEN AY 800 ADET ATTIM BU AY 600 ADET ATTIM ŞİMDİ BEN O TASARIMIN TAŞLARINI ALMAYACAKSAM NİÇİN O KADAR ATIYORUM Kİ KASIM AYI BOKOR TASARIMI YİNE ESKİ VERİLENLERDEN BİRŞEY OLURSA HİÇ ATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ HAKKIMIZ YENİYOR TEŞEKKÜRLER....

2. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Selam,

M_y_H_o_N_e_Y(Su) bu durum sadece bokor ile sınırlı değil ki, etkinlik tasarımları içinde geçerli. Ruh iksir adı her neyse toplayıp aldığımız tasarımlar bir sonraki etkinlikte taşları yüksek seviye ile değişerek takas edilmek üzere yeniden karaborsaya konuluyor. Daha önce bu tasarımları aldıysanız karaborsada görmediğimiz için farketmiyoruz.

Yetkililerin konuyu bu yönüyle de değerlendireceklerini umuyorum.

iyi oyunlar,

3. Abi parayi nerden bukuyonuz madem okadar paran var bokora ne diye atiyon vek 100 tame kese o taslarin kat ve kat fazlasini elde edersin anlamiyorum sizleri gercekten bu sekilde oynamaya dewam edin

4. Hava atıcak işte :D bu arkadaşı yıllardır tanırım her ay 1000 tl üzeri bokor attıgını item aldığını söyler durur:D bu şekilde zevk alıyor oyundan D: