Bokor Kupası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ─═☆ŁЄĢЄŃĐ☆═─61 tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam

soru 1. Bokor Kupası Çekilişi Çekildimi Yoksa ertelendimi

soru 2. madem bokor kupası dün çekilmedi az önce 'Bilen biri Varmı" isimli konudaki arkadaş nasıl bokor kupasında bişe kazanıyor ? cunku foruma bakıldıgında bir çok kişi bokor kupası sorunu ile karşı karşıya sadece türkler degil yabancı oyuncularda aynı şekilde yetkili biri bokorun çekilip çekilmedigini acık ve net bize bildirirse sevinecegim

2. arkadaş ne kazanmış ödül olarak ?

3. onun hakkında bilgim yok ama kazandın! diye kendisine mesaj geldigini iddia ediyo

4. niye açıklanmaz ki bu bokor iyice huy değiştirdi bu oyun

5. çok saçma bir durum yetkili de hediye kazanmışsınız bokordan diyor diğer yetkililier diğer konularda henüz bokor açıklanmadı diyor nasıl bir şey dönüyor cidden anlamadım :)

Bilen biri varmı ?

6. bence o arkadaş yalan sölüyor

7. hatırlarsanız geçen ayda aynısı olmuştu. o arkadaşın geçen aydan kalan mesajıdır o. açıp okumamıştır. ve ayrıca bugün öğlen saat 1'den sonra ya da gece 1'den sonra açıklanır. merak etmeyin. kendinizi ve forumu germenize gerek yok arkadaşlar..

8. Imm0Rtal61

Imm0Rtal61 User

yetkililer sabah 7 demişti

9. kimsenin forumu gerdigi yok arkadaşım ben sadece yetkililerden tek bir cevap bekliyorum çekildiyse evet çekildi desinler çekilmediyse hayır henuz çekilmedi desinler bizde ona göre davranalım yani kimse çekilip çekilmedigini bilmiyor ne yapacagımızı şaşırdık ya

10. Evet öle demişlerdi fakat sabahta bi sonuc alamadık.

11. KheltoscH

KheltoscH User

Burdaki o arkadaş ben oluyorum. Eğer bıraktığım mesajı okuduysanız bana gelen mesaj ın tarih ve saati yazıyordu yani daha önceki zamanlardan kalan bir mesaj değil. Ayrıca durumu sportta yazdım gelen cevap Bokor kupası daha açıklanmadı şeklinde oldu.

12. Benim anlamadıgım okadar kişiye hiçbişe gitmemesine ragmen sana o mesajın gelmesi şüpheli bi durum

13. önceden kalmış mesaj yeni olsa zaten tıklaması aktif olur o herhalde mesajın üstüne bir kere tıklanmışki aldığı ödül değil message look falan yazıyor.

14. kardeşim git adamın konusunu oku sonra gel burda konus yani adam orda yazmış tarih YENİ !

15. KheltoscH

KheltoscH User

Merhaba

Gelen mesajı aşağı kopyalıyorum. Tarihi eski değil.

Gönderen:
    KheltoscH

Gönderme tarihi:
    2014-07-01
    00:13:02
    messages_general_emailLottery

16. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sordum açıklanmadı gerekli yerlere iletildi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.