BOKOR KUPASI TEMMUZ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve |BeyZade|*|Can| tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Foruma konu acılınca sana bısey olmıuyo heralde ? Burda 28 tane bokor atmısım ben bırakta merak edelım

2. her ay aynı şeyi yaşıyor adamlar :D :D

3. sabırla alakası yok herkes bu gece bekliyor 1 değil 2 değil bekliyoruz açıklanmadı geç açıklanında bizim beklentilerimiz düşüyor biz neden bosuna bekleyelim????

4. Tanıdıklara Çıkartıcaklar ondan bu gecikme :))

5. Yetkililer bir açıklama yaparsa daha iyi olur boşuna beklemeyiz bizde

6. 50 kişi yorum yaptı bitane forum mod yorum yapamadı

7. buraya konu acıp yorum yazınca sansın azalmıyor yada artmıyor. Çıkıcaksa zaten çıkar çıkmıcaksa zaten çıkmaz. Demek istediğim bu. Çoğu zaman geç açıklanıyor zaten alışın artık. 100 küsür attım bende bi şekilde bişeyler cıkıcak nasılsa

8. Her Ay aynı Şey arkadaşlar Ya

9. Yetkililere sesleniyorum...

Lütfen bir açıklama yapın beklemekten sıkıldık!

10. Aftoz işte senın ve senın gibi insanların yüzünden bu insanlar bu kadar rahat. Herkese 01.15 diyipte daha gec acıklamaları ayıptır

11. şiMDİ yatıyorum uyandığımda umarım bokor ödülleri hesabıma geçmişdir inş :D 75 taneye garanti nasıl olsa :D

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2014
  12. Selam

bokor açıklanmamış. forumu takip ediniz duyurusu yapılıcaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.