Bokor Kupası Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Adanalı_01*TKB tarafından 18 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,

Biz teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

2. balyoz19

balyoz19 User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2018
  3. BIRAKTI

BIRAKTI User

Tamamen şans döngüsü diyorlar bana genelde her ay çıkıyor ama nedense 4 senedir düzenli atarım tasarım ne hikmetse çıkmaz bazıları her ay tasarım alır nasıl bir şans döngüsü ise bu bende anlamış değilim forum 7 fark etkinliğinde çekiliş videosu atılmış gördük ikna olduk neden bu bokorun çekiliş videosunu koyupta oyuncuların kafasından geçen sipariş üzerine çıkıyor admin adamın varsa sanada çıkar gibi farklı hikayelerin önüne geçilmez onuda anlamakta zorlanıyorum koyun şu çekiliş videosunu herkes ikna olsun

Son düzenlenen: 1 May 2018
  4. Bu %33 şans neye göre toplam 90 bokor mu atıldı koskoca serverda Bu bir kumar kazanmakta var kaybetmekte
    Daha önce yazdıklarına katılıyorum ve katılmaktayım büyük bir ihtimallede sonra ama bu hariç madem böyle birşey old. düşünüyosun bence yok bir atma ben 4 mü 5 mi attım 1kere çıktı dahada atmadım bu tamamen şans torpil vardır ama 30un 30 olmaz buna inanmam şöylr bir torpil vardır 100 veya 200 üstü atana tasarım verirler 100 200 atmaya devam etsin diye 2 tane atana torpil yapmazlar bu konuda gerçekten hassas oyun para konusunda yani

5. Selam,

Bokorun kupası tamamen şans ile alakalıdır. Sonuçta bokoru atarak bir çekilişe katılıyorsunuz.

Saygılarımla.

6. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Merhaba,

Her ay bokor tasarımı paylaşılırken sadece fotoğrafı şu şekilde paylaşılıyor;

Neden bu şekil paylaşılıyor oyunda nasıl durduğu gösterilmiyor anlamış değilim size önerim oyundaki fotoğraflarını'da göstermeniz.

Saygılarımla

Son düzenlenen: 7 May 2018
  7. Selam,

Bu tür paylaşımları kendimiz yapmıyoruz. Mekrez ekip tarafından bu şekilde veriliyor ve verildiği şekilde paylaşılıyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.