Bokor Kodları

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TR_Korkusuz_01 tarafından 14 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Önerilerden hangisi ?

1. Bokor çıkan oyuncu sayısı arttırılsın

60,0%
  2. Bokor kodu verilmesin

40,0%
  1. Öncelikle selamün aleyküm ben bu verilen bokor kodları hakkında düşüncelerimi yazıcam ve bence oyunu aktif oynayan paketleri takip eden büyük bir kesimin bana katılacağından şüphem yok. Bu bokor kodları verilmeye başlandığından beri herkes şikayetçi çünkü bokor normal de para ile satılan, parasını verip şansa bağlı çıkma ihtimali olan bir ürün. Ama herkese bedava bokor kodu verilmesi para yatırmayan, normalde bokor kullanmayan herkesin ücretsiz bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Para yatıranların bokor çıkma şansı düşüyor. Benim iki tane önerim var;

* Bokor verilen oyuncu sayısı arttırılabilir. Misal: Toplamda 115 kişiye çıkıyorsa eğer artık 200 kişiye çıkmalı çünkü şansımız düşüyor kodlar olduğu sürece.
    * Diğer önerim hiç verilmesin.

2. нσяυѕ

нσяυѕ User

3. seçeneği seçiyorum bokor kodu verilsin değişiklik olmasın değişiklik olacaksa oyuncu sayısı yüzünden değişsin kod değil

şu an önerdiğiniz sistem tamamen pay to win oluyor parası olan konuşur demek oyunun p2w yüzdesini düşüren bu kodları istemiyor iseniz p2w olmasını destekliyorsunuz demektir eğerki p2w i destekliyorsanız 2 ay sonra yeni top gelip 10 tanesi 100 tl den satılırda elit gülle bonusu 500-600 olursa laf etmeyeceksiniz demektir.

3. Adamlar oynamadiklari gemilerine bile o 2 tane bokoru atıyor onu nasıl yapmaz iyi hoş demişsin de oran iyice düşüyor para yatırıp bokor atanların şansı azalıyor. Ben hiç bokor atmıyorum mesela. Ha güzel bir gemi olursa öyle atıyorum. Oyun iyice paraya döndü zaten olmadık paketler çıkıyor buna yeni çıkan shaging paketi dahil ne özelliği var bence hiçbir özelliği yok . Bırakın da para yatıranin bir farki olsun.

4. baba34_foo

baba34_foo User

kod sadece 26 level ve üstü gemilerde kullanılsın benim için sıkıntı yok fakat bazı kişiler kimse ödül alamasın diye 10'larca gemi açıp kod kullanıyor

5. chat gemisine atıyorlar bu kadar olmaz çıkma şansı sıfır

6. Bencede lvl getirilmeli bokor verilecekse hem lvl hemde çok kişiye çıkma ihtimali daha iyi olur..

7. 10 level ustune versin odulu ve kod verilmeye devam edilsin 5 lira vermeye gerek kalmadi oyunda artik

8. oyun zaten p2w bunu kabullenmeyen itiraz eden olduğunu sanmıyorum. + ben misal her ay 10 bokor atıyorum ama herkese bedava verildiğinden çıkma şansım düşüyor

9. нσяυѕ

нσяυѕ User

o zaman 20 bokor at veya hiç atma seni zorlayan yok

10. burda amaç zaten parayla oynayan oyuncuları kraliyet nimetini kazanmak için daha çok bokor atmasını sağlamak bizde bokor atmayız olur biter sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir...

11. Sadece benciller şikayetçi oyun yönetimi ikram hediye yapıyor onada burun kıvırıyorsunuz.

Sanki size verilmiyoor nedir bu aç gözlüşük nedir bu baskası ıyı olmasın

12. huseyinntr

huseyinntr User

biz aylık 150 200 tl yatırıp bokor alalım sizde bedavadan alıp tasarım vb şeyleri alın oh ne güzel adalet.