Bokor İçin Yeni Tasarım Fikri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve !*»Çirkin.Kral«*! tarafından 7 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam Ve Sevgilerimle. Bokor Çıka Tasarımların Çok Saçma Olduğunu Düşünüyoruz Benim Fikrimde Eşit Çoğu Arkadaşın Olduğuna İnanıyorum Bokor Tasarımlarının Helhammer Veya Osmanlı Tasarımlarına Veya Eski Güzel 21 Sınıf Gibi Tasarımlara Bezer Bokor Tasarımları Çıkmasını İstiyoruz Ve 15 Yerine x30 Tasarım Verilmesini Daha Çok Önemli Olduğunu Düşünüyorum Böylece Arkadaşlarımızın Daha Çok Bokor Kutu Atacağından Yana Şüphem Yoktur Bu Fikirlerimin Gereken Yerlere İletilmesi Ve İncelenmesini Rica Ederim Bu Konuyla İlgili Arkadaşlarımızda Benimle Hemfikir Olacağını Düşünüyorum Teşekkür Eder Saygılarımla Seafight Ailesi.
    *~Serhat-Reis~*

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

istekleriniz not alınmaktadır.

!*»Çirkin.Kral«*! bunu beğendi.
  3. haklısın kardeş zamanında 24. sınıfı ne çok severdim almak için çok uğraştım şuan 27. sınıfım ama bokor tasarımım çok iyi diye onu kullanıyorum

!*»Çirkin.Kral«*! bunu beğendi.