Bokor - Her ay tekrarlanan sorun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. Kesinlikle her kelimende haklısın destek veriyorum ve telafi edilmeli

100,0%
  2. Hayır tamamen haksızsın katılmıyorum ve desteklemiyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Kısmen haklısın, benim için sorun değil bu tip şeyler

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Tamamen saçmalamışsın desteklemiyorum

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, Her ay tekrarlanan bu bokor fiyaskosuna artık bir son verilmesini istiyorum şahsi düşüncelerim;

Her ay tekrarlanan bir sorun var gününde hiç bir işlem yapılamıyor. Yukarıda da açıklamayı görebiliriz programcılar her ay bu sorunun farkındalar nedense. Ve bu sorunlar açıkçası benim kafamı karıştırıyor bu şekilde sorunlar oluşabiliyorsa çekiliş yapıldığında da sorunlar oluşuyor olabilir ? Kazanan ve kazanmayanlar bu çıkan sonuçları ne derece hak ediyor sorusunu sorduruyor bana açıkçası. Madem bu şekil sorunlar yaşanacak bokor afişinde ve duyurusunda bitiş tarihinin yanında açıklanma tarihinin duyurulmasını yanlış buluyorum. Ha 1 gün önce ha 1 gün sonra açıklanacak sonunda diyeceksiniz bence de böyle benim için bir ifadesi yok ama belli bir tarih ve zaman var bu zamana uyulmuyorsa ben ciddiyet göremem ben hak yendiğini düşünürüm. Ve hakkımın yenmesine de göz yumamam. Ben desem ki programcılara bir şeyler alacağım ödeme sayfasından ama bir sorunum var ve bunun farkındayım bir kaç güne halledeceğim ama ben bunu şimdi alayım programcıların umurunda olur mu olmaz, o yüzden bu aksaklıkta farkında olmaları da benim umurumda değil. Bir şekilde bunun telafisi söz konusu olması gerekiyor. Mesela bir sonraki bokor da bu aksiliklerin olmaması gibi. Her ay aynı şeyi yaşamak zorunda değiliz, yaşatmaya da hakkınız yok. Belirli bir süre belirtilmese yine tamam diyeceğim fakat öyle değil bende bazı arkadaşlar gibi bokor sonuçları hakkında kuşkuya düşmeye başladım çünkü aksilik olabiliyor programcıların farkında olmasından bunu anlıyorum. GİŞ kurallarına göre oyuncuları bu şekilde aşağlayamaz ve mağdur edemezsiniz.

Şahsi düşüncelerim ve isteklerim bu şekildedir gerekli yerlere iletilirse sevinirim.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu sorun her ay tekrarlanmıyor bir kaç defa oldu. biz bu durumu ilettik. çekiliş yapılamadığı için hak yenme olayı falanda yoktur. oluşan hatadan dolayı özür dileriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.