BOKOR !! DALGAMI Geçiyor seafight bizle yeter artık...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve reşitbaba tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. reşitbaba

reşitbaba User

120 TL bokora attım çıka çıka 10 vudu topu çıktı bu hak mı ? Allahtan revamı kim karşılayacak bizim paramızı geri ! ? Ne zaman biz oyuncuların hakkı ödenecek neden bizi kimse takmıyor anlamıyorum .? nasıl iş yapıyorsunuz .1

2. atmayın kardeşim bunlara para yatırmayın yazık günah adamı soyup soğana ceviriyorlar buraya 5 kuruş bile harcamayın harcamaya degmez

3. ne bekliyordunuz acaba. bunun şansa bağlı olduğunu oynarken biliyordunuz. tasarımın çıkmaması tamamen şans kaldı ki sizin gibi kaç kişi var kutu atan.

-SCOOTER-PL ve Amykos bunu beğendi.
  4. _ђрφттεѓ_§к® seaft sana bedava veriyo galiba itemleri yandaşlık yaptına göre

5. doğru olanı savunuyorum bunun için de kimseden bir şey almıyorum. arkadaş kutu atarken hiçbir şey gelmeme ihtimalinin olduğunu da biliyordu. sen de boş yere tepki almaya çalışmasan iyi olurdu.

Amykos bunu beğendi.
  6. cocuk 180 tane attı hiç bişey cıkmadı sen yine şanslısın

7. arkadaşım şansın yokmuş çıkana çıkıyor sitem etme bence

8. Selam

Bokor şans işi bizlerin değil sistem otomatik kazananları kendisi ayarlıyor. iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.