BOKOR ! DALGAMI Geçiyor seafight bizle yeter artık...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve reşitbaba tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. reşitbaba

reşitbaba User

120 TL bokora attım çıka çıka 10 vudu topu çıktı bu hak mı ? Allahtan revamı kim karşılayacak bizim paramızı geri ! ? Ne zaman biz oyuncuların hakkı ödenecek neden bizi kimse takmıyor anlamıyorum .? nasıl iş yapıyorsunuz .1

2. birden fazla konu açmanıza gerek yoktu aslında

3. Askarbey

Askarbey User

sana zorla at diyenmi oldu bilader bu oyun kumar kumarı kuran kazanır unutma burda adminlere bağararak ne geçiçek eline hiç birşey onun için buna razı olucan yada bir sonraki aylarda atmıyacan :)

»мя.Ĝσℓđ«™ bunu beğendi.
  4. kesinlikle katılıyorum.

5. Amykos

Amykos User

Arkadaş o bokorları atarken ne düşünüyordu acaba 1 tasarım çıkarsam birde o kadar para verdik yetenekleri ve kaleleri de fullesinler bari diye mi düşündü?
    Yada herhangi bir yerde bokor atan herkese birşeylr çıkacak diyemi yazıyordu anlamadım.

6. Selam

sürekli aynı konuyu açmayın lütfen. Bokor şans işi bizlerin değil sistem otomatik kazananları kendisi ayarlıyor. iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.