Bokor Çekilişine İtiraz ediyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve C✭WeatherStormC✭C✭ tarafından 1 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda bokor tasarımları hep aynı gemilere cıkması bir şans döngüsü olamaz benim gibi düşünen bir çok oyuncu olduğuna inanıyorum hep aynı gemilere cıkması bunun çekiliş olmadığında kanıtıdır her ay aynı kişilere cıkan bir şans döngüsü ya biz çok şanssısız yada bu kişiler çok şanslı. ocak ayı bokor çekişi iptal edilmesini istiyorum bokor çekilişleri oyuncularında izleyeceği şekilde yapılmadığı sürecede bokor atmiyorum. saygılarımla.

2. aynen katılıyorum hep aynı gemilere çıkıyor bencede kaldırılsın

گαήČαќŤαя bunu beğendi.
  3. gedrof

gedrof User

aynen bende kupondan aldığım 2 bokoru attım bana çıkmadı neden?

4. mavera*

mavera* User

apocum beni tanıdınmı :D bokor attın tasarım gelmedi demi şans işi bu bellimi olur neden isyan ediyorsunki :)

5. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

bokor kupasında adeletsizlik var admin 2 aydır 56 ve 38 kupa attım hiç birşey almadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

birdaha atanın ben varya !!!!!!!!!!!!

7. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

adamın birinde 5 bokor tasarımı var
    ve hala çıkıyor adelete baksana ne ayak biz her ay atıyoruz 2 aydır hiç birşey çıkmadı

8. aynen katılıyorum arkadaşlar. butun serverlerı toplasan bınlerce oyuncu var bu oyunu oynayan. ama her server için 15 tane bokor gemısı dagıtılıyor . ben daha fazla dagıtılmasından yanayım .

9. banada bişey çıkmadı o kadar paramız gıttı bırdaha atmam n

10. arkadaşlar sakin olun burada sitem etmenizin hiç bir faydası yok forum adminleri ayrı support ayrı. herkez aynı anda supporta bu konu hakkında şikayet açarsa daha hızlı sonuç alırsınız belki çekiliş iptal bile olur. foruma değil oyun sayfasında supportta yazınız. birlik olursanız bir yerlere gelebilirsiniz. ama burada forum sorumlularını zor durumda bırakıyorsunuz. sizi sukunete davet ediyor ve supporttu adres gösteriyorum ...

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

28 tane kupa atmışınız. 100 lerce kupa atan oyuncular var dolayısıyla bunların yanında şansınız elbette az olur.

*ATLIHAN* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.