Bokor çekilişi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BIRAKTI tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

Selam

sayın oyun kurucuları bu Bokor ne hikmetse benim hesaba 1 tane olsun tasarım vermedi top vermez gülle vermez yoksa kayıt dışıyız'da haberimiz mi yok bazı gemilerde neredeyse seri var tesadüf demeyin olması imkansız ben sürekli oyuna harcama yapıyordum ama artık bekleme mod'una gireceğim bu ay ki çekilişte de olmazsa bundan sonra ne bokor'a katılmayı nede başka bir harcama yapmayı düşünmüyorum !!!

2. milyonda bir bir oyuncuya 10 çekilişte tasarım çıkması malesef tüm tasarımlar neredeyse aynı oyunculara çıkıyor ama bunun açıklaması basit oyun yöneticilerince şans ozaman gidip sayısal oynasınlar :))

3. 600 700 tane bokor atanlar var tanıdığım ben 90 atıyorum ona değil bana çıksa daha büyük şanssızlık olmaz mı sen ne kadar bokor atıyosun

4. XanTier

XanTier User

200-300, belki daha fazla atanlar var. Ben geçen ay 12 tane atmıştım, 250bin gülle kazandım. Şans işi.

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

forumdaki mesajlarınızı kontrol ettim. her mesajınızda sitem ve bir kin görüyorum. sizin şansınız yoksa biz napalım sistemin işleyişine de mi müdahale etmemizi istiyorsunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.