Bokor Çekilişi Hatalı mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●ηоятоη● tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,
    https://board-tr.seafight.com/threads/bokor-kupas-mays.29629/
    Bu konunun altına not düşmüşsünüz.
    ...
    NOT : Daha önceden bu tasarıma sahip olan oyuncuların yeniden kazanma ihtimali olmadığından belirtilen nihai ödüllerden bir tanesini kazanacaklardır.
    ...
    Şimdi daha önce ki bir tasarımı bokora tekrar koydunuz haliyle millet düşündü ya bana tekrar tasarım çıkarsa diye dediniz ki tekrar tasarım çıkmaz diğer ödüllerinden birini alır. Bu da bana düşündürdü ki bir önce ki sefer 15 kişiye verdiğiniz tasarımı yine 15 kişi alabilecek buraya kadar her şey iyi güzel.
    Ancak;
    https://board-tr.seafight.com/threads/bokor.33430/

Bu konuyu açmış arkadaşımız demiş ki bana tekrar tasarım çıkmış.
    Şimdi eğer bu arkadaşımızın açtığı başlık sizin notla ters düşüyor. Yani bu da düşündürüyor ki bokor çekilişi hatalı yapıldı. Bu konu da detaylı bir açıklama yaparsanız sevinirim.

2. bokorda hediye kazandığımıza nerden bakıcaz ?

3. Seyir defterinden bakabilirsin dostum. Ayrıca oyun anasayfa da sol üstte ki mesajlara Kazandın diye bir mesaj geliyor o yoksa bir şey kazanmamışsındır.

4. Eğer gerçekten tasarımı olana tekrar tasarım çıktıysa aslına bakarsanız , bokor atan herkes belki bana çıkabilirdi kuşkusu taşıyacaktır.

5. 2. linkte ki başlıkta arkadaş açık açık belirtmiş daha önce vardı tekrar çıktı diye. Bende o kuşkudan ziya de bokor çekilişinin yine hatalı olmasından kuşkulandığımdan soruyorum.

6. brky

brky User

banada 2. sefer çıktı :S

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

supporta yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.