Bokor Çekilişi Hatalı mı? 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●ηоятоη● tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam
    Forumda aldığım cevaba karşılık sinirle bu mesajı yazdım;

Selam,
    Yazdığım ilk başlıkta da belirtmiştim ki:
    "...Bu konu da detaylı bir açıklama yaparsanız sevinirim."
    Ancak siz basit bir Support a yazınız diyerek konuyu kilitlediniz.
    Bu kadar anlayışlı olduğunuz ve ciddiye aldığınız için teşekkür ederim sayın beylerbeyi.

Bende size supporta yazdığımda gelecek cevapları da ben size peşinen söyleyeyim;

Alternatif-1
    Selam ,

Malesef sorununuzla ilgili olarak merkez ekibin destegine ihtiyacımız oldugundan size ancak yarın yardımcı olabiliriz. Şayet yarına kadar sorununuzda bir değişim olmaz ise lütfen bizlere tekrar mail atip bilgi veriniz. Sorununuzla mutlaka ilgilenilecektir.

Şu an için yardımcı olamadığımızdan dolayı özür dileriz.

Saygılarımla,

Alternatif-2
    Selam ,

bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz.

Saygılarımla,

Bu cevapları alacağım için ben konuyu foruma açtım ve konu kilit yedi basit bir açıklamanın ardından.
    Support arkadaşlar için ben yazacaklarını buraya kopyalamış oldum böylelikle bundan sonra buradan kopyala yapıştır maillere yaparlar.

Ancak bir anlık sinirle yanlış bir şey yazmış olmamak için yazmadım ve supporta derdimi anlatan bir mail yazdım ve aldığım cevap bu:

Ticket'im:

> Merhabalar,
    > Bu ay ki bokor ile ilgili olarak forumda yapılan açıklamada tasarıma sahip olanlara tekrar tasarım çıkmayacağı söylendi. Ancak forumda birkaç örneğine rastladım bazı arkadaşlara tasarım 2 defa çıkmış bu durum bokor çekilişinin hatalı olduğunu düşündürdü bana. Bu konuyla ilgili foruma açtığım başlık kilitlendi ve supporta yönlendirildim. Bu konuyla ilgili bir açıklama yaparsanız sevinirim.
    > İyi çalışmalar
    > Teşekkürler

Aldığım cevap:

"Selam ,

çekiliş sonucu dağıtılan ödüller sistem tarafından seçilmektedir

Saygılarımla,"

Aldığım cevaplar ve karşılaştığım muamele sonucu şunu açıkça belirtmek isterim ki herhangi bir beklenti içinde olmadan sorduğum basit bir soruya bile bu kadar ciddiye almadan ve baştan savma cevaplar verdiğiniz için teşekkür ederim sizlere. Tekrar soru sormam gerekmemesi dileğiyle. İyi çalışmalar

ZTT_[*] bunu beğendi.
  2. Seafıght ' a hoş geldin ...

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

hafta sonundayız bazı soruların ve sorunların cevaplarını bulmamız geç olabiliyor. çünkü ulaşılması gereken teknik ekibe ulaşamamaktayız. lütfen sorunuzu detaylı biçimde supporta Yarın yazın

tekrar konu açmayınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.