Bokor Çekilişi Canlı Yayınlansın!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Enesç tarafından 31 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bokor kupasi video ile yayınlansın mı

1. Evet videolansin neyin ne olduğunu gorelim

98,8%
  2. Hayır böyle gayet iyi videolanmasina gerek yok

1,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    1. Öncelikle konuyu açan kardeşimi destekliyorum 2 ay 35lik bokor attım ve 2 sinide kol saati aldık garip bi durum bu kadar da şansızlık olamaz diye düşünüyorum kesinlikle halka açık olması lazım bu çekilişlerin veya yayınlasın kim ne kadar atıp da ne almış.

barbaros kardeşim sizde kanayan bir yaraya değinmişsiniz artık insanlar bıgdı bu gemilerden yahu sana soruyorum 35bin bplik gemide nasıl oluyor da 600m elit gülle 17m inci olabiliyor adamın gemisinin içi fotoğraflanmış bir şekilde elimde ben şimdi bu adamı kime şikayet edeyim sana soruyorum el insaf yahu doldururken bari bu kadar abartmayın botlara ban atılıyorda bu gemilere neden atılmıyor ​

1. Arkadaşlar işte Türkiye ve günümüz durumunu özetleyen bi mesajı sizlerle paylaşmak istiyorum

HP ye yazdıklarımdan sonra gece gmail e gelen mesaj

Merhaba,

Hesabınızda yetkililere karşı edilen küfürlerden dolayı, başvurunuz rd edilmiştir.

Saygılarımla,

Demircioglu

Burdan değil şeffaflık eleştiriye bile açık olmayan yöneticilerle karşı karşıyayız, sırf eleştiri yaptım ve görüşümü sundum diye Moderatörlük başvurumu küfür ettiin diyerek red etmişler. Ben küfür ettiğimi göremiyorum kaldı ki bokor konusunda fikrimizi söyleyemeyecek miyiz?
    Müslüman bi ülkede Müslümanca yaşamaya çalışalım demircioglu nun yaptıgı hak'a girmekten başka bir şey değildir..Yorum sizlerin

2. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Sadece size değil 50 den fazla başvuru yapan oyunculara, dün akşam red cevabı yollandı.
    Forumdaki konuları incelerseniz yeni başvurular yapılacağına dair duyuru yapıldı.

Ayrıca başvuru incelemelerini forum SMOD değil, bizler yapmaktayız.

Saygılarımla,

3. Küfüre dair belge istedim dönüş görmedim madem öyle ne zaman kime ne demişim çok merak ediyorum gmailden yazdım umarım dönüş olur

4. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Mail attıysanız geri dönüş yapılmıştır. Yapılmadıysa beklemelisiniz.

Konunun yeri burası değildir. Lütfen konu başlığı dışında mesaj yazmayınız.

Saygılarımla.

5. Enesç

Enesç User

yazdıklarınız çelişiyor
    arkadaş ;
    HP ye yazdıklarımdan sonra gece gmail e gelen mesaj
    Merhaba,
    Hesabınızda yetkililere karşı edilen küfürlerden dolayı, başvurunuz rd edilmiştir.

siz ;
    Sadece size değil 50 den fazla başvuru yapan oyunculara, dün akşam red cevabı yollandı.
    Forumdaki konuları incelerseniz yeni başvurular yapılacağına dair duyuru yapıldı.

sanırım 50 kişide yetkililere küfürlerden dolayı reddedildi

6. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Küfürden dolayı red cevabı verildiğine dair birşey yazılmadı farkederseniz.

Bu konu ile ilgili bu konu altına mesaj yazmayınız yazıldığı taktirde forumdan uzaklaştırılacaksınız. Şikayetiniz varsa supporta yazarsınız size gereken cevep verilir.

7. Enesç

Enesç User

Konuyu kilitleyebilirmisiniz lütfen

8. konuyu niye kilitletiyorsun sen yazma olur biter konuyla alakasız yazmıssın
    banada geldi düngece o msj belki dedigin gibidir belki degildir ama yeri burası degil

9. biz bokor hakkında düsüncelerimizin ve taleplerimizin değerlendirilmesi icin yetkililere iletilmesini talep ediyoruz. talebimizin olumlu yada olusuz bildirilmesini istiyoruz

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhana

Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatıldı.

İyi oyunlar..

11. atlas42

atlas42 User

Bokor çekilişiyle verilen nihai ödülleri çekilişle hiç uğraşmadan belirli ihtimaller dahilinde direk olarak voodoo kutuları attığımızda alabilsek daha güzel olur gibi. Tabi ki fiyatı da artacaktır o nisbette.

12. Melih

Melih User

Fikir üretmekten artık çılgınca fikirler gelmeye başladı sizden ozaman cekilisin bir anlamı kalmazdı ay sonu bir şey ifade etmezdi bence sistem aynı devam etsin hatta tasarım formatı eski sisteme göre yapılmalı gemiler düz gitmemeli zikzak çizmeli yeni sistem seafight ihtişamını bozuyor ve oyun çocukça olmaya başlıyor

13. atlas42

atlas42 User

Bokor çekilişi canlı yayınlansın diyen 81 kişinin çekilişe duydukları güvensizliğe karşı bir alternetif sunuyorum.

14. mamı_55

mamı_55 User

Bu önerinize bende katılmıyorum. İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.