Bokor Çekilişi Canlı Yayınlansın!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Enesç tarafından 31 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bokor kupasi video ile yayınlansın mı

1. Evet videolansin neyin ne olduğunu gorelim

98,8%
  2. Hayır böyle gayet iyi videolanmasina gerek yok

1,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Melih

Melih User

Okadar para yatırılıyor açık bir şekilde çekilmesi gayet makûl

2. Enesç

Enesç User

Değerli forum görevlileri önerimin ilgili yerlere iletilmesini ben ve 59 arkadaş istiyor

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Malesef bu dediğinizin olması mümkün değil, çekiliş sistem tarafından yapılıyor. Açık olmasını gerektirecek bir durum da ortada yok.

4. tr 1 tr2 tr 3 kazananlar listesi acıklansın bari

server başına 135 kişiye ödül var ama server başına 135 kişinin bokor atmadıgını düsünüyorum.

5. çAğRı

çAğRı User

ödül alan ıd ve oyuncunun nıckı paylasılırsa yeterlı olur

6. tr2 serverında her ay ortalama 70 -80 kisi bokor atıyor ama dagıttıgınız ödül 135 kisi icin. fazla ödülleride bokor atanlar arasında tekrar cekilis yapın 1 kisiye 2 ödül cıksın ocak ayında tr2 serverında kac kisi bokor attı ögrenebilirmiyim?

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Böyle bir bilgi açıklanacak olsa zaten duyurusu yapılır.

Ayrica biraz sayısal düşünsek hani, rusya sunucusu falan olsak anlarım sayıyı tamamlayamamayı ancak tr sunucusunda sizce bokor eksik çıkar mı :) Sırf kendi filomda en azından 20 kişı bokor atıyoruz, hatta şu kadar söyleyeyim 2 bokor bile olsa tanıdığım neredeyse tüm oyuncular bokor atmakta.

Açıklama kısmına geri dönersek, peki ya ben gemime ne çıkmış öğrenilsin istemiyorsam?

İyi oyunlar..

8. ne cıktıgını söylemeyecek zaten 135 farklı ödül var biz sadece mesela örnek olarak tr1 de 200 kisi bokor attı 135 kazanan var isimleri şunlar diye istiyoruz.
    tr 2 de zaten o tanıdıgınız kisilerden baska atan yok. cünkü en cok tr2 serverında oyuncu banlandı hileyle o yüzden ben 14 defa arka arkaya bokor kazanıyorum sebebi 135 kişiden az bokor atan var ve 135 kişiden az bokor atanlarada geri kalan ödüller kendi icinde cekilisle dagıtılırsa bokora tesvik olur

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Ama o her ay ödül çıkmayan kişiler de varsa bunun anlamı ana ödül sayısından daha fazla kişi katılmış demektir.

İyi oyunlar..

10. işte bizde ona inanmadığımız için acıklansın diyoruz sizin anlayacagınız server basına 135 kişiden fazla bokor atan yok. olsada ben 100 bokor attım cıkmadım diyenlere yazık cıkmama ihtimali olamaz 100 bokor demek 100 bilet numarası demek 2 4 6 bokor demek 2 4 6 tane bilet demek yani 2 bokor attım ana ödülü cıkarttım olayı biraz imkansıza yakın

bir serverda 200 kisi bokor atsa 1 kisi icin 135 /200 ödül cıkma olasılıgı %67.5 ancak bu 50 lira veya 100 lira atanlar icin

200 kisi arasında 2 tane bokor atana ödül cıkma olasılıgı %0,00033

ama malesefki bu sistemde 100 liralık bokor atana hic birsey cıkmazken 2 tane veya 4 tane bokor atana ana ödül bile cok sık cıkmaktadır. yılda 1 2 kisiye cıksa ey vallah ama her ay 5 6 kisiye 2 tane veya 4 tane bokordan ana ödül cıkmaktadır. buda cekilis olmadıgı kanaatine getiriyor

Son düzenlenen: 16 Şubat 2017
  11. Enesç

Enesç User

68 kişi istemiş, bari gerekli yerlere iletirseniz fikrimizi onlar karar versinler

12. bir serverda ortalama 6bin kutu bokor atılıyorsa 6 bin bilet demek 100 bokor atana bir sey cıkmıyorsa aynı serverda 2 bokor atan 3 4 oyuncuya ödül cıkıyorsa cok mantıksız.

yada söyle söyleyeyim sisteminiz de 9999 adet bilet numarası var ama bu ay o serverda 6 veya 7 bin adet bokor atıldı. bu demek oluyorki 3 bin bilet boşta sistem cekilise baslıyor ve o bostaki 3 bin bilet numarasına ödüller cıkıyor. buda demek oluyorki 135 kişiden az sayıda bokor atan olsa bile 135 kisiye degil 60-70 kisiye ödül dagıtıyorsunuz.

tr1 2 3 serverında ayda ortalama 20 25 bin lira kazanırken bokor kutularının icinden cıkanlarda dahil ve dağıttıgınız ödüller 10 bin lirayı gecmemektedir bu yüzden bokor a her ay sikayet var kısacası bokor adil degil ya hepten kaldırın yada düzenleme getirin

Son düzenlenen: 16 Şubat 2017
  13. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Madem 2 kutu atana çıkıyor da 100 atana çıkmıyor, siz de 2 kutu atın? Merak etmeyin matematiksel olasılık biz de hesaplayabiliyoruz. Sizin 'inanmıyoruz' dediginiz şey bildiğiniz 'guvenmemek' ya da 'iftira' atmak.

14. iftira degil bu bakın yukarda söyle bir yazı yazdım ben böyle tahmin ediyorum diyorum

bokorun nasıl yapıldıgını analtmadıgınız icin inanmıyorum /ruz

bokor cekilisi bokor atanlar arasındamı yapılıyor yoksa tahmin ettigim gibi bilet sayısına göremi. her atılan bokor bir bilet numarasımı belirliyor sistem

Ayrıca bir sey daha söylemek istiyorum madem 2 bokor atana %0003 ile bokor ödülü cıkıyorda bu sistemde 10 bin mojo atınca niye mojo güvertesi cıkmıyor?
    mojo güvertesinin sistemdeki cıkma oranı nedir?

15. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne kadar cok bokor atarsaniz o kadar cok kazanma ihtimaliniz vardir ancak hicbir zaman kesin çıkacak diye bir sey olamaz. Birsürü ikramiye bileti aldınız diye milli piyango size çıkmak zorunda değil, ayni mantik.

Ayrica mojo atiyorum çıkmıyor diye bir şey yok, şansınıza bağlı 10bin atarsınız çıkmaz 100 atarsınız çıkar.

İhtimalini soruyorsanız bilmiyorum açıklanmış bir şey degil.

16. selami

selami User

güvenmiyoruz bu sisteme açıkca öyle diyelim şahsen geçen ay 4 bokor attım cıkmadı fiyatlarda arttı zaten daha da ne bokor atarım nede para yatırırım k.g :)

17. HP den tarafsız olmasını bekleyemeyiz arkadaşlar malum forum modu ve onlardan gelen ödüllerle devam ediyor oyun hayatına :)
    Kendisini biraz mantıklı cümleler kurmaya davet ediyorum.
    Bu konuyu açan arkadaş yaratıcı fikir ve şeffaflık adına çok güzel bi yere değinmiş kesin bir şey diyeyim mi bu konudan rahatsız olan bariz olarak bokor ile ilgili bir artısı vardır. Şeffaflık her zaman istenen durumdur. Yine HP nin yazmış olduğu cümle dikkatimi çekti sayısal mantık vs vs diyor ya seafight kendine bu kadar güveniyor ve online oyunlar arasında hileyi aza indirmeyi düşünüyor oyuncularına güven veriyorsa ki vermiyor bu bokor olayını 3 ay lığına şeffaf bi şekilde açıklasınlarkim kaç tane atmış kime ne çıkmış. Bende çok merak ediyorum ve iddia ediyorum 9 yıllık bi oyuncu olarak bi filo aylık bokor tasarımından 6 7 tane çıkarıp sergleyip geziyorsa bokorda da makul bi şekilde adaletsiz dağılım yapılmıştır hepsi fotoyla mevcut örnek vereyim tr2 ewa filosu 6 oyuncuyla sarı balon tasarımı aldı raslantı mı sizce bu :)
    Her neyse burdaki oyuncular güzel bi kitleyi oluşturuyor ve burda ki her oyuncunun düşüncesine mod da olsanız saygı duymalısınız adamlara iftiracı diyrek itham edemezsiniz !

Saygılarımla ..

18. ●ђр●

●ђр● Guest

Kimseyi savunma gibi bir görevim yok, kimse de benden bunu istemez merak etmeyin. Burada konularda insanların farklı fikirler belirtmeleri çok normal bunda art niyet aramanız ise çok yanlış.

Takdir edersiniz ki hangi fikirlerin gerçekleşmeye yakın olduğunu bizler daha iyi tahmin edebiliriz ;) Bokor cekilisleri sistem tarafından yapılmaktadır, insan eliyle değil, sisteme bu kadar sayıdan kura çek saati geldiğinde denir ve olur biter. Hata payı ise sıfırdır.

Size su kadar söyleyeyim, o 15 tasarımın 15i de aynı filodakilere sadece 2ser bokor karşılığı gittigi açıklansa bile karşı çıkma hakkınız yoktur, çünkü her şey ihtimal dahilindedir.

Genel olarak oyuncuların ve bu yazınızda sizin de üstü kapalı bir şekilde bahsettiğiniz şeyi size açıkça söyleyeyim, siz bildiğiniz diyorsunuz ki, bir yetkili bokor çekilişine müdahale ediyor ve ödülleri bir filoda topluyor. Sizce bunu yapabilecek pozisyondaki birisi istediği kişiye istediği şeyi yükleyemez mi, neden bokor ile uğraşsın? Lütfen bir şeyi söylerken bunun olma ihtimalini de düşünün.

Ve ayrıca evet dediğim gibi eger bunu kastediyorsaniz bu direk 'iftira'dir, gerçeklik payi olduğunu düşünüyor iseniz hakkınızı hukuki yolla arayabilirsiniz.

19. HP sanki adminler tarafından doldurulmuş gemilerin yokluğunu kabullenmiş gibisin :)
    Bazı şeyler siz neden kabul etmiyorsunuz anlamıyorum.
    Şuan 250 300 milyon güllesi olan bp si 30 bin olan doldurma gemilerle her gün savaşıyorum ama sana göre elbette doldurma gemi değildir para verip almıştır 10 milyon vudu patlaması 30 milyon buz yanığı az olan güllelerden bazıları :)
    Hala daha bazı platformlarda buglu gemilerin satışı var milyarlarca altın ve kristal :))
    Her neyse konudan sapmayayım şunu söylüyorum açıkları katlamaları bilen bazı mevcut yada eski adminler gemiler piyasa sokup satıyorsa bokora da illa ki karışıyorlardır sizin bahsettiğiniz güya ''sıfır hata '' lı sistemin bi reelitesi yok maalesef
    Siz o sisteme bel bağlayıp kendinizi avutunuz biz de her ay çıkmayan bokorlarla şu oyuna devam edelim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.