Bokor Çekilişi Canlı Yayınlansın!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Enesç tarafından 31 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bokor kupasi video ile yayınlansın mı

1. Evet videolansin neyin ne olduğunu gorelim

98,8%
  2. Hayır böyle gayet iyi videolanmasina gerek yok

1,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enesç

Enesç User

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi her ay bakor çekilişi yapilmakta sonuclar açık olarak aciklanmamaktadir bence bu çekiliş videoya kaydedilmeli ve katilan kullanicilar hizlica gösterilip sistem çekilişi cekerken gosterilmeli en sonda kazanan kullanicilarin id ve nick seklinde belirtilmesini istiyorum şimdi saçma vs diyebilirsiniz benim amacim bana cikip cikmamasi degil neyin ne oldugunun gosterilmesidir

2. Hocam bende almayi dusunuyorum ayiptir sormasi kac tane aldin kac tane hangi toptan cikti top onemli benim icin

3. Enesç

Enesç User

Dostum bu ay 2 tane attim birşey cikmadi onceki ay 4 veya 8 tane atmistim 10 tahrip edici gelmisti

4. 100 tane alsam tahrip edici cikar mi 300 tane sence

5. baska server da oynuyorum adminin fılosuna 13 tasarım çıktı ADMİN HİLE YAPIYOR çekiliş vıdeoya alınsız

6. Önceki yıllarda yazmıştım supporta hile var diye umursamadilar. Daha sonra bokordan hile yapan gemiler banlandi ve ceza aldı. Ama bizim magduriyetimiz giderilmedi. Şimdide aynısı yapiliyordur. Ornek vereyim adam 2 adet atıyor ama hileyle bunu 3000 adet atmis gibi sisteme atıyor. Hediyellerinide cekiliside kazanıyor. Sen istersen paranla 100 tane al at Şansın yok.bu arada hala Botları banlayacak sistemi bekliyoruz. Peki daha once banlanan gemiler ne oldu. Şimdi neden hileciler ban almiyor. Gemilerin incelenmesi cok kolay ama incelemiyorlar hile yapanla yapmayani ayirmak kolay ama yapmiyorlar. Şikayet ediyorsun sistem yakalar deniyor. Ama gene bişey yok. Hileyi sen yapiyorsun hop ban alıyorsun ve sistem yakalamiyor ellle admin inceleyip ban atıyor ee adalet nerde. Neyse arkadaşlar adalet beklemeyin ben beklemiyorum hala harita katlayip ban almadan oyun oynayanlar varsa bu oyunda adalet olmaz. Tesekkurler

ηємєѕιѕ ve Enesç bunu beğendi.
  7. Enesç

Enesç User

güncel destek arkadaşlar

8. Kesinlikle bende katılıyorum kardeşim sana bize çıkıp çıkmaması dert değil ama neyin ne olduğunu bizde bilelim

9. en azından çelilişte büyük ödüller kime çıktı yayınlanabilir

10. Bokor kupası Çekilişinin de aynı forum etkinliğinde olduğu gibi videolu görselle yapılmasını istiyorum bence bayağı bir oyuncu kitlesi de böyle istemektedir . şeffaf olmak açısından bence en mantıklısı bu

11. :D 10 numara olur. ama nasıl olur bilemem.:D:D

12. Bokor çekilişi sistem tarafından otomatik olarak belli bir zamanda yapılıyor. Bir kişi tarafından yapılmıyor bu dolayısıyla böyle birşey imkansız.

13. BIRAKTI

BIRAKTI User

bana tasarım çıkmıyor ne kadar atarsam atayım ama bildigim bazı gemiler varki 7 aydır üst üste tasarım çıkıyor bu nasıl bir şans veya supportör deyimiyle şans döngüsü ise

14. tasarım çıkması tamamen şans. 2 kutu atıp tasarım çıkan arkadaşlar gördüm. 500 kutu atıp çıkmayanlara da şahitlik yaptım.

Hyper-Cube bunu beğendi.
  15. selami

selami User

bırakın şans işini ya adamın tekine 14 aydır tasarım cıkıyor bu şans mı sizce :) adil bi şeklde herkesin görebilceği bir video canlı yayınla çekilmesi uygundur

ηємєѕιѕ ve Hyper-Cube bunu beğendi.
  16. Enesç

Enesç User

sistem çekerken yayınlansın güzel gardeşim

17. Sistem otomatik işliyor, tuşa basan birisi yok. Program dosyaları nasıl yapsın yayını :) Random olarak 1 saniye içerisinde kazanan kişileri belirliyor.

18. Mu®αт

Mu®αт User

parasını verip millet bokor atıyor çekilişi izlemekte herkesin en doğal hakkı ne nasıl olduğunu bokor atan herkesin görmeye hakkı var

BIRAKTI bunu beğendi.
  19. BIRAKTI

BIRAKTI User

Arkadaşa katılıyorum sürekli aynı kişilere çıkıyor bu şans işi degil ts lerde o kadar bu mevzu dillendiriliyorki aklın almayacagı dolaplar dümenler dönüyor bu bokor çekilişinde şeffaf olmasında fayda var kazanan ıd ler forumda yayınlansın görelim eger konuşulanlar dedikodumu gerçekmi herkes takip edip yorumunu yapsın kafamız rahat olsun bana bokordan tasarım çıkana kadar alışveriş yapmıyacagım artık her çıkan itemi satın alma işi bitti kolay gelsin cümleten iyi oyunlar...

20. Enesç

Enesç User

dostum sistemi devre dışı bırakıp 5dk ayırabilirler sonuçta ayda 1 kere çekiliş

BIRAKTI bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.