Bokor atamama sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve |Λℓтıηışıк|»V*K« tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her ay bokor atıyorum hiç sorun yok ama bu ay ne olduysa şu ödeme kısımları değişti bokor atamıyorum.5 lira boşu boşuna gitti böşle bir saçmalık olurmu hattınız mobil ödemeye kapalı diyor mesaj atıyorum genel merkezi arıyorum açıyorlar ama hala bokor atınca hattınız mobil ödemeye kapalı diyor.Buda yeni bir para tuzağımı böyle bir saçmalık nerede görülmüş :mad:

2. 9 tl yazıyor ona rağmen kesme ücreti alıyorsunuz 9 tl neyinize yetmiyorda mesaj başı 50 krş kesiyorsunuz hala da düzelmiyor hattım açık mobil ödemeye ama bokor atamıyorum ilgilenin bu sorunla paramıda geri gönderin lanet olsun böyle oyuna

3. [​IMG]

ALIN ÖDEME AÇIK 50 KERE MOBİLÖDEME AÇ DİYE MESAJ DA ATTIM ONA RAGMEN Bİ SORUN GÖRÜNMÜYOR AMA BOKOR ATMAYA GELİNCE PARASINI KESİYOR BOKOR PİYASADA YOK İLGİLENİN ŞU SORUNLA

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

hiç bir sorunununuz size bu forumda hakaret içerikli mesaj y azma yetkisi vermez supportla görüşün ve forumdan bannlandınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.